30 Октомври, 2020 11:16 2 178 6

Станислав Генчев: Мачът срещу Тотнъм е всичко или нищо за нас

  • лига европа-
  • станислав генчев-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • тотнъм

Ако успеем да спечелим точка или три, отново ще се бърнем в борбата за второто място

Станислав Генчев: Мачът срещу Тотнъм е всичко или нищо за нас - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев коментира и важността на следващия двубой на "орлите" в Лига Европа срещу Тотнъм.

“Мачът срещу Тотнъм е всичко или нищо за нас. Ако успеем да спечелим точка или три, отново ще се бърнем в борбата за второто място”, заяви той.

Звездата на Лудогорец Доминик Янков от своя страна сподели, че той и съотборниците му са разочарован след загубата от ЛАСК Линц с 3:4, но тимът ще се бори докрай.

“Разочаровани сме. Започнахме малко неконцентрирано, но радостното е, че отбелязахме три гола. Може би трябва да вкарваме всяко положение, което идва. Ние ще се борим докрай и живи и здрави каквото стане“, заяви Янков.

„Те са доста добър съперник и имаха добра преса, но трябва тактически да се справяме по-добре и мисля, че ще се получат нещата“, сподели още младата звезда на „орлите“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гелосани роми

    5 0 Отговор
    Ще вземете нещо от Тотнъм на върба в сряда.Вчера Моуриньо полегна на белгийците,защото е планирал 6 точки срещу ромския катун от Делиормана.Последните два мача от групата шпорите ще ги играят с юношите,предвид предстоящите декемврийски мачове в Англия,които са през 3 дена.Дотогава Тотнъм ще си е обезпечил и на теория участието си в следващата фаза.
  • 2 4iki Riki

    3 0 Отговор
    Лудогопец има голяма вероятност да свърши с 0 точки. Са с Тотнъм ги чака един пердах или поне в мача в Лондон ги чака як пердах. в Разград може и да е минимално , че тия сигурно пак ше драматизират, както преди гостуването на Лаута.
  • 3 един от многото

    3 0 Отговор
    Искайте от чорбаджията си малко гел , да ви влизат по лесно. За головете става въпрос , някой с цинично подсъзнание да не вземе да си помисли за нещо друго.
  • 4 Малкия холандец

    2 0 Отговор
    След двата мача срещу Тотнъм, англичаните ще са вкарали малко повече голове от точките които ще са събрали. Факт.
  • 5 ФЪН

    2 0 Отговор
    хахаха , смешници !!
  • 6 Гост

    0 0 Отговор
    Само Герб и Бойко