30 Октомври, 2020 14:09 1 807 1

Диего Марадона каза какъв подарък иска за рождения си ден

  • диего марадона-
  • футбол-
  • наполи-
  • юбилей

Бих искал коронавируса да остави всички на мира, особено онези бедни държави, хора и деца, които не могат да се защитят

Диего Марадона каза какъв подарък иска за рождения си ден - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата Диего Марадона навършва днес 60 години и си пожела за подарък да види Наполи със Скудетото.

„Не искам нищо за мен, а бих искал тази убийствена пандемия да изчезне“, започна божественият аржентинец пред „Кориере дело Спорт“.

„Бих искал коронавируса да остави всички на мира, особено онези бедни държави, хора и деца, които не могат да се защитят“, добави още той.

„Иска ми се тук в Аржентина, както и в толкова страни по света, в които вирусът на глада и липсата на работа вилнеят, да бъдат победени. Наистина сега не мога да говоря за футбол, но бих искал моята Химнасия, след като се върне на терена да спечели титлата след повече от 90 години, както и това, Наполи да триумфира със Скудетото. Постоянно ги следя и ми харесва отбора. Скъпи Гатузо, продължавай по същия начин със своята отдаденост и способност да играеш футбол“, каза Марадона.

„Има хора, които се хвалят, че са играли в Барселона, Реал Мадрид и Ювентус, но аз съм горд, че бях част от Наполи. Надявам се, че и сегашните футболисти в тима ще могат да го кажат някой ден“, заяви аржентинецът.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бат Тонка

    1 0 Отговор
    Колко грама иска?