Last news in Fakti

3 Ноември, 2020 12:54 1 412 7

Емил Костадинов прави среща със съдиите за по-строги наказания при грешки

  • емил костадинов-
  • футбол-
  • съдии-
  • съдийство

По време на разговорите ще бъде обсъдена най-вече работата на съдийските наблюдатели и оценките, които те поставят на реферите и техните помощници

Емил Костадинов прави среща със съдиите за по-строги наказания при грешки - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов инициира среща на реферите във връзка със зачестилите напоследък грешки в родното съдийство, съобщава БЛИЦ.

Тя ще се състои утре, а на нея ще присъстват временно изпълняващият длъжността президент на футболния съюз Михаил Касабов, шефът на Съдийската комисия Костадин Стоичков и нейните членове.

По време на разговорите ще бъде обсъдена най-вече работата на съдийските наблюдатели и оценките, които те поставят на реферите и техните помощници.

Идеята е оттук насетне съдиите да бъдат оценявани обективно от наблюдателите, тъй като на база оценка зависи и каква ще е наложената санкция.

Предвижда се провинилите се рефери да бъдат доста по-строго наказвани.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СПЕЦПИДARAZ

    2 0 Отговор
    На срещата ше бъде взето решение да бъдат увеличени глобите за футболисти , треньори и президенти , за да не знаят много много . Също така процент от глобата да бъде превеждана на провинилият се съдия .
  • 2 Футбол

    2 0 Отговор
    А кога ще коментират щетите нанесени на футбола ни от олигарсите, които за да удовлетворят егото си създават "бутикови" клубове и убиха футбола в България!!! Вижте само градове с жолямо население - Русе, Бургас, Благоевград, Сливен, Ямбол , Добрич,Шумен и т.н. и т.н. ги няма на футболната карта, няма развит детско юношески футбол, няма ...., но има села, лудогорци въобще луда работа!
  • 3 Предложение

    3 0 Отговор
    Защо не се публикуват оценките на съдиите в края на кръга?
  • 4 Тия до сега

    2 0 Отговор
    наказват Левски по нареждане на Касабов. Не дадена дузпа срещу Ботев Пл, спряна атака срещу Лудогорец и съответно вадят Литекс от поражения срещу Етър и др.
  • 5 Next

    0 1 Отговор
    Некадърния Емо е един от загробилите българския футбол.

    Коментиран от #7

  • 6 Кико

    0 0 Отговор
    Този човек показа, че му пука за футбола ... няма какво повече да коментираме, да става президент
  • 7 Милан

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Next":

    И защо да е некадърен? Защото иска да промени футбола ли? Недей да ставаш смешен, моля те