3 Ноември, 2020 16:26 2 604 2

Куман разкри основния проблем на Барселона

  • барселона-
  • проблем-
  • положения-
  • голове-
  • вкарване-
  • куман

"Вкарваме гол на всеки пет положения и половина и не сме доволни от тази цифра", заяви наставникът на каталунците

Куман разкри основния проблем на Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Барселона Роналд Куман отчете многото голови положения, които отборът създава в мачовете си, но изрази надежда, че ефективността им ще се повиши.

"Целите ни винаги са едни и същи - да създаваме положения, да бележим голове, да печелим и да играем добре в Шампионската Лига. Не знам нищо за случаите с коронавирус в Динамо (Киев). Говорили сме и сме наясно, че имат своите проблеми. Днес са направили нови тестове и резултатите се чакат за вечерта. Дано да играем, можем само да се подготвяме за мача. Марк-Андре тер Стеген тренира с отбора от по-малко от седмица. Вижда ни се добре, утре сутрин ще направим последна тренировка и ще обявя групата за мача, трябва да се изчака. До мен лично достигат много коментари, че хората са доволни от нас. Става въпрос за вкарването на голове. Ние сме отборът, който създава най-много чисти положения на мач. Вкарваме гол на всеки пет положения и половина. Не сме доволни от тази цифра. Имаме качествата и играчите, за да се подобрим в това отношение. Играят млади футболисти, което е положително. Знаем, че в Ла Лига трябва да печелим повече мачове."


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    2 4 Отговор
    КУМАН Е ПРОДУКТ НА ЕДИН ДИКТАТОР -ТРЕНЬОР / ЗАБРАВИХ МУ ИМЕТО / ,КОЙТО ИМА- ДВА ПРОДАДЕНИ ФИНАЛА НА СВЕТОВНИ ПЪРВЕНСТВА ПО ФУТБОЛ - ПРОДАДЕНИ -ЗАПОМНЕТЕ - С ГЕРМАНИЯ И АРЖЕНТИНА !!!!!!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Лост

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ПЕНКО":

    И кой е този треньор при положение, че в двете първенства са с различен треньор, а ако имаш предвид Кройф той не играе в Аржентина?