Last news in Fakti

7 Ноември, 2020 16:24 2 541 1

Барселона иска да се раздели с няколко свои футболисти още през януари

  • барселона-
  • напускащи-
  • усман дембеле

Най-гръмкото име в списъка е това на Усман Дембеле

Барселона иска да се раздели с няколко свои футболисти още през януари - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

В Барселона са готови да продадат петима играчи през зимния трансферен прозорец, твърди Mundo Deportivo. Причината е, че каталунците ще се опитат да съберат пари, с които да закърпят финансовото си положение. Най-гръмкото име в списъка е това на Усман Дембеле. Манчестър Юнайтед беше силно свързан с французина през лятото.

Постоянните му проблеми с контузии пречат да покаже напълно качествата си на „Камп Ноу“ и в Барселона вече са готови да се разделят с него. Той може да бъде продаден за 45 милиона паунда. В Юнайтед обаче се интересуват повече от първоначална сделка за наем с опция за покупка.

Мартин Брайтуайт, Карлес Аленя, Жуниор Фирпо и Самюел Умтити също сред потенциалните напускащи, добавя изданието.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха

    0 2 Отговор
    Продават куци коне, я съберат 50-60 милиона за всичките, я не