Last news in Fakti

6 Ноември, 2020 10:45 1 377 0

Треньорът на Милан: Имахме много лош ден

  • пиоли-
  • милан-
  • загуба-
  • резил-
  • лил-
  • лига европа

"За пръв път от доста време негативите са повече от позитивите", смята Стефано Пиоли

Треньорът на Милан: Имахме много лош ден - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Милан Стефано Пиоли прие философски тежката домакинска загуба с 0:3 от Лил в Лига Европа. Наставникът бе категоричен, че не може да се говори за подценяване от страна на неговия тим, а по-скоро за лош ден.

"Изправихме се срещу силен отбор и сами си вгорчихме живота. Не започнахме лошо, но очаквах да бъдем по-опасни в атака, а всъщност не успяхме да създадем достатъчно положения. Срещу толкова силен отбор на контраатака, след като получихме гол, трябваше да се хвърлим напред, а това остави много свободни пространства.

Трябва да направим равносметка на позитивите и негативите от този мач. За пръв път от доста време негативите са повече. Не бяхме на себе си и правехме непонятни грешки, а Лил е отбор, който знае как да се възползва от подобни грешки. Аз съм треньорът и поемам отговорност, тъй като аз подготвих отбора за тази среща. Мога да ви гарантирам, че се бяхме подготвили добре. Не може да става дума за подценяване, нито за лош подход към двубоя. Това просто бе лош ден и трябва да си вземем поуките. Отборът ни е млад, но имаме и достатъчно опит, така че трябва да реагираме на подобни трудности", заяви Пиоли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА