Last news in Fakti

6 Ноември, 2020 16:05 1 475 2

Моралес искрен: Далеч съм от нивото да вземам правилни решения за секунди

  • цска-
  • даниел моралес-
  • футбол-
  • лига европа

Специалистът коментира поражението на летище София

Моралес искрен: Далеч съм от нивото да вземам правилни решения за секунди - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Даниел Моралес и възпитаниците му се прибраха в България, след като снощи загубиха с 0:3 гостуването си на Йънг Бойс в Лига Европа. Специалистът коментира поражението на летище София.

"Доста неприятно беше това, което се получи. По време на полета успях да гледам поне малко от мача. Мисля си, че трябваше да изиграем някои ситуации по-спокойно. Получиха се неща, които за първи път виждам. Този отбор има качества и характер. Има и следващи мачове.

Влязохме много лошо, вкараха ни гол още в първата минута и стана много трудно. Не успяхме да контролираме нещата. Чак през второто полувреме някои неща се подобриха. Разбира се, че има позитивни неща. Създадохме няколко добри ситуации в мача. Състезателите могат и трябва да си вярват", започна треньорът на ЦСКА.

"Когато мачът свърши, гледаш реално нещата. Треньорите имаме няколко секунди и минути, в които трябва да взимаме решения. Аз съм далеч от това ниво да взимам правилни решения за секунди. Не искам да се оправдавам с изкуствената трева. Не ни вкараха головете заради изкуствената настилка. Теренът беше по-твърд и топката вървеше по-бързо. Мисля, че ще си вземем поука и ще има корекции. Всеки треньор се опитва да направи различни неща. До реванша с Йънг Бойс има време да подобрим играта си. Сега ни предстоят мачове от Първа лига. Нямаме време, нямаме почивка. Има умора и контузени. Програмата е такава и трябва да я следваме. Надявам се, че всичко ще бъде наред", добави Моралес.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост като гост

    2 0 Отговор
    Издуха супата и тоя
  • 2 петела

    0 0 Отговор
    Абе защо си мисля,челафът беше "да духа таратора",но нали Чичовото разбрал не доразбрал такаго изтресе за супата,така си и остана,ато тараторът няма нужда се духа,нали в това е пениза