Last news in Fakti

6 Ноември, 2020 16:23 1 734 1

Славиша Стоянович и Георги Тодоров обсъждат бъдещето на Левски на обяд

  • славиша стоянович-
  • георги тодоров-
  • левски-
  • футбол

Още с идването си в София Стоянович се видя с предшественика си, който го запозна със състоянието на "сините"

 Славиша Стоянович и Георги Тодоров обсъждат бъдещето на Левски на обяд - 1
Снимка: БГНЕС

Бъдещият треньор на Левски Славиша Стоянович беше изловен от репортер на Dsport.bg да обядва с досегашния наставник на "сините" Георги Тодоров. Двамата се срещнаха за пореден път и обмениха информация за отбора, която ще бъде необходима на словенеца.

Стоянович и Тодоров обядваха в заведението пред сектор "А" на ст. "Георги Аспарухов", обсъждайки различни идеи за бъдещето на клуба.

Още с идването си в София Стоянович се видя с предшественика си, който го запозна със състоянието на "сините". Двамата са в добри отношения и това е видно за всеки видял ги заедно.

 Славиша Стоянович и Георги Тодоров обсъждат бъдещето на Левски на обяд

Както вече стана ясно, Стоянович ще бъде официално обявен за нов треньор на Левски в понеделник.

Честито, левскари! Славиша и Наско окончателно си стиснаха ръцете!

Георги Тодоров сдаде поста след загубата 1:2 от Черно море на "Герена". От тогава отборът е воден от неговите помощници Живко Миланов и Тодор Симов, които се очаква да влязат и в щаба на словенеца.

На "Герена" днес очакват официалното решение на БФС, че пропада домакинството на Локомотив (Пловдив), което трябваше да се играе утре. Причината са многото заразени с коронавирус при "сините" - 11 футболисти.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 абе

    1 0 Отговор
    пак на софра....