Last news in Fakti

11 Ноември, 2020 10:25 2 117 1

Марадона е пациент, който живее екстремно

  • диего марадона-
  • футбол-
  • болница-
  • възстановяване

Физиотерапевтът на Марадона обясни, че легендата се нуждае от лекари, терапия и семейна подкрепа

Марадона е пациент, който живее екстремно - 1

Диего Марадона се намира в частна здравна клиника в стабилно състояние и се възстановява от операцията, съобщи неговият физиотерапевт Диего Диас. Неврологът Леополдо Луке пък добавя, че травмата на бившия футболист най-вероятно е причинена от инцидент, който 60-годишният Марадона не помни.

Физиотерапевтът на Марадона обясни, че легендата се нуждае от лекари, терапия и семейна подкрепа.

"Диего Марадона си има лични проблеми, както и всеки друг човек. Важното е, че той е в стабилно състояние и сега има нужда от храна, почивка и лекарска и семейна подкрепа", каза Диас.

Д-р Луке пък заяви за радио Ла Ред във вторник, че Марадона ще бъде преместен в къща северно от Буенос Айрес, където ще бъде в близост с дъщерите си Далма и Джанина. Това означава, че той няма да може да води Химнасия.

"Той е пациент, който живее екстремно", продължи Луке и каза, че 60-годишният Марадона е подлаган на неспирен стрес, който е много вреден за здравето.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зевс

    0 0 Отговор
    ако е имало ръка,то това е Божията! /за състоянието му става дума/