Last news in Fakti

11 Ноември, 2020 11:46 1 623 0

Ювентус предлага на ПСЖ размяна между Роналдо и Неймар

  • кристиано роналдо-
  • ювентус-
  • неймар-
  • псж-
  • футбол

Заплатата на португалеца тежи на "бианконерите", които изпитват финансови затруднения

Ювентус предлага на ПСЖ размяна между Роналдо и Неймар - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус планира да предложи на Пари Сен Жермен размяна между Кристиано Роналдо и Неймар. Такава бомбастична теория лансира Танкреди Палмери в Tuttomercatoweb. Според уважавания журналист заплатата на португалеца тежи на "бианконерите", които изпитват финансови затруднения. Самият Кристиано също не бил склонен да остава в Торино, след като договорът му изтече през лятото на 2022 година. Поради тези причини в Ювентус искат да ограничат загубите, като се разделят с Роналдо през следващото лято, за да не го изгубят без пари година по-късно. ПСЖ е от малкото клубове, които може да си позволят португалеца, като вчера спортният директор на парижани Леонардо не отхвърли възможността Кристиано да се озове на "Парк де Пренс".

Договорът на Неймар с Пари Сен Жермен също изтича през лятото на 2022 година. От френския клуб вече обявиха, че са започнали преговори с бразилеца за нов контракт, но подписването му не изглежда близо. Заплатите на двамата са идентични, така че това няма да промени особено ситуацията за Ювентус от гледна точка на финансовата тежест. Разликата е, че така клубът няма да е изпуснал Роналдо без да получи нищо в замяна и ще има друга огромна звезда в състава си с тази разлика, че Неймар е с близо осем години по-млад от Роналдо. Едва ли от ПСЖ ще искат обаче доброволно да се разделят с бразилеца. По-скоро амбициозната цел на собствениците на клуба е да съберат Неймар, Мбапе и Роналдо в един отбор. Така или иначе, слуховете за раздяла на CR7 и Ювентус са все по-упорити, така че вероятно настоящият сезон ще бъде последен за португалеца с екипа на "бианконерите".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА