Last news in Fakti

14 Декември, 2020 16:22 14 311 52

От лагера на Кубрат Пулев искали да прекратят срещата срещу Антъни Джошуа!

  • михаил таков-
  • кубрат пулев-
  • антъни джошуа

Михаил Таков разкри, че в един момент зад него са призовали да се спре двубоят

 От лагера на Кубрат Пулев искали да прекратят срещата срещу Антъни Джошуа! - 1
Снимка: БГНЕС

От лагера на Кубрат Пулев са искали да хвърлят бялата кърпа и да прекратят срещата срещу Антъни Джошуа. Това призна един от треньорите на Кобрата - Михаил Таков. Той разкри, че в един момент зад него са призовали да се спре двубоят, като дори е имало опит да се стигне до ринга, което да доведе до дисквалификация с цел предпазване здравето на Пулев.

“Ситуацията бе сложна. Ако Кубрат бе казал, че иска да прекратим срещата, тогава щяхме да го направим. Но иначе аз няма как да хвърля бялата кърпа. Наистина имаше доста критични моменти. Но има и нещо друго, което трябва всички да признаем и да отчетем. Кубрат показа, че е непримирим. В условията, в които бе поставен, той направи повече, отколкото бе възможно. Наистина до последно е крил за заразяването с коронавирус. Помислете само - Григор Димитров се възстановяваше месец от болестта, а още два му бяха нужни, за да си върне формата. Да очакваме Кубрат да се справи с това за три седмици?! Не знам как е станало заразяването, защото докато бяхме заедно на Белмекен, всичко беше наред. След това те заминаха за Варна и явно в този период се е случило нещо”, заяви Таков пред “Тема Спорт”.

Един от най-успешните ни треньори, който два пъти е избиран за №1 на България, допълни, че Кубрат е изпитвал затруднения с намирането на дистанцията.

“Това разби играта му и след това беше трудно да правим промени. Въпреки загубата той извади голямо сърце и сега важното е, че е добре”, каза още Таков.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тиквата

    152 15 Отговор
    Дайте му тиквен медал и престанете да ни занимавате с тоя лузър.
  • 2 Ставате смешни

    137 9 Отговор
    Ок,прощаваме му.Да се пенсионира
  • 3 Българин

    81 23 Отговор
    Партията на боко - суджука, мозъка, ментата,маджо, сокола, очите,каратиста,шиши.
    Партията на Слави - Оксфорд, Кеймбридж, Харвард, Йейл, Хайделберг, Принстън, Станфорд
    Вие кои предпочитате?

    Коментиран от #25, #27, #31, #36

  • 4 хах

    81 11 Отговор
    Оправданияяя, булгаристански номера
  • 5 Пулю

    107 7 Отговор
    За толкова години никога не се срещна със класен боксьор като Уайт, Тайсан Фюри, Поведкин или Руиз, ще остане в историята като паляка дето два пъти ланка на светтовни шампиони и после почна да целува земята още първия рунд, ако не бяха го бавили заради телевизиите щайа да го размажат за пет минути
  • 6 миш

    93 4 Отговор
    Айде стига с тоя боксов мач,свърши се вече,бития си е бит и това е нашия човек.
  • 7 Илиян

    118 5 Отговор
    Голямо сърце не видях,но явно главата му е голяма,щото Джошуа един път не го пропусна.
  • 8 Админ

    79 3 Отговор
    Айдее оправданията заваляха, защо не разкрихте тези неща преди мача,аааа чакай да помисля за някое милионче ли говорим?
  • 9 антрашпиц

    127 4 Отговор
    Аве тренер,ти неразбра ли ,че не загубата го прави ЖАЛЪК,а просташкото му поведение преди и след мача.

    Коментиран от #20

  • 10 И Треньор РЕВЛЬО,

    91 5 Отговор
    Как пък нямате малко достойнство или мъжество,за да си признаете това ,което ЦЯЛ СВЯТ ВИДЯ!
  • 11 Тия от щаба на Пулю

    60 2 Отговор
    Са останали във времето на соца.Колко трябва да го бият Кубрат още,за да се събудите?
  • 12 Азз

    15 58 Отговор
    Ай стига сте го яли вече 2 дена! Който от вас може да бие Джошуа да беше отишъл вместо Пулев. Всичко е нагласено, абсолютно всичко! Ако Пулев не беше играл по сценария - щеше да бъде друг на негово място! Кой от вас би изпуснал подобни пари?? Спрете се

    Коментиран от #17, #19, #28

  • 13 РЕАЛИСТ

    26 7 Отговор
    Гледай мача по платен канал в чужбина. Не зная, как в било в България. Преди срещата се извъртяха сума ти реклами на големи фирми, които правеше Джошуа. Зад него стоят огромни суми и рекламодатели. Викат му в Англия Cash Cow, защото се правят пари с вода му. Единственият човек , който може да се разправи с него е Уайлдър, защото е американец. Изкараха от нафталина Тайсън Фюри, простиха му и дрогата и допинга и ксенофобските изказвания само с цел да спре Уайлдър от среща с Джошуа. Легендите в бокса Али, Форман , Фрейзър, Холмс, Спинка, Тайсън, Холифийлд и Луис не са бягали от срещи с най добрите, а са ги търсили. Зрителите са се наслаждавали на битката на титани. Джошуа никога няма да намери място там, но ще направи пари.
  • 14 Пенке ле

    63 4 Отговор
    Трябваше да хвърлите кърпата. Щяха да изкарат треньора виновен, че Кубрат не е прбил Джошуа. Сега трябва с коронавируса да се оправдаваме за загубата
  • 15 Оня отлага хиляда пьти мача

    26 0 Отговор
    Отложете го и вие........ Ведньж
  • 16 Теодоро

    57 4 Отговор
    Антъни смаза пульо факт..още 1000 пъти да се срещнат пак ще е така

    Коментиран от #43

  • 17 Да не излага

    41 2 Отговор

    До коментар #12 от "Азз":

    Националния флаг и да не се прави на паляк тоя пулю.
  • 18 Алфа Чакал

    22 3 Отговор
    Добре де ,не може ми мач срещу Тайсън ,ама Майк и ако го победи може спокойно да каже ,че е победил световен шампион.Като чета коментарите всички се обединяват към това ,че щом 2 пъти се е бил за титлата е страхотно постижение за малка България ,но поведението му не накара никой от нас да се гордее,а по-точно да се срамуваме.Просто сега не е 94 година ,а е 2020г и нещата са по-различни.Надеждата ми е в Тервел.Братя са ,но са коренно различни.Самия Тервел като му ,четох интервюто е обиден на брат си ,но какво да прави гледа да замаже нещата.Обаче ,ако кажат ,че другия месец пак ще се бият пак ще викам за Кобрата защото си е българин.
  • 19 Ние не претендираме

    9 2 Отговор

    До коментар #12 от "Азз":

    Да сме гоУемите биячи.
  • 20 Така де, така

    17 1 Отговор

    До коментар #9 от "антрашпиц":

    Ама това го разбират умните, интелигентни и културни хора в Бг, които за съжаление са все по малко всеки ден, а иначе за чалгопитеците и мутропитеците в Бг държанието на бОксеора е напълно нормално, ей това е най жалкото!!!
  • 21 Хи хи

    16 0 Отговор
    Пък на Джошуа имаше големи ръкавици и малка глава
  • 22 Аиде тоа ше е следващия

    20 2 Отговор
    Фалшиф генерал тиквата ше го награди с пагоните като мъченик😂😂😂
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Падението е неземно

    27 2 Отговор
    Цирка е пълен
  • 25 Ментос

    26 2 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    За първото си горе-долу прав, ама за второрто къде ги видя тези капацитети. Славчо висше успя ли да завърши най-накрая. А в целия му екип един няма който да разбира от математика, за икономика въобще няма смисъл да споменавам. Същите лузъри ще бъдат в политиката, да си гледат песните - Тайсън кючек, и каквото беше там.

    Коментиран от #45

  • 26 Отново български бабаит

    18 2 Отговор
    Какво постигна с "героичното" премълчаване на заболяването? Излиза, че не са виждали реален шанс за успех. По-важно е било да се състои мача и да не се изтърве хонорара. Скудоумна работа - типична за нашия "професионалист". Жалка работа.
  • 27 Айде па и ти

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Учиндолския?
    К`о?
    Нье!!!!
  • 28 Коста

    24 2 Отговор

    До коментар #12 от "Азз":

    Какво бе, ако не е бил нагласен нашия е щял да бие Джошуа хахахахха, да нагласен беше мача, Джошуа да го държи максимално повече време заради телевизията, иначе първия рунд играта щеше да свърши! Мисля, че не можеш да сравняваш Джошуа с нашия толуб! Той един силен противник не е бил в цялата си кариера, да не говорим, че именно негови мачове са били плащани! Не виждаш разликата в класата, тръгнал глупости да говори!

    Коментиран от #39

  • 29 Продължаваме

    18 3 Отговор
    Братя и сестри, Кубрат е шампионът! Той надприказва Джошуа и устоя на тежки удари девет рунда, а нигериецът нямаше да издържи толкова! Поклон!
  • 30 Коста

    17 1 Отговор
    Естествено, че няма кка да не ползваме Ковида за оправдание! Без оправдания за логичния погром, нямаше да е българска му работа!
  • 31 Голем смях

    3 7 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Партията на Курнелия ..Мацква,Мацква,Мацква и малко Ленинград.
  • 32 Яма как с беге манталитет да бъдеш

    6 7 Отговор
    Шампион и да цирикаш ден и нощ и да се оплакваш...за да си шампион се изисква и психика която бг нямат щото са комплексирани че са робове и 3 качество човеци 😂😂😂😂няколко татуси на беге на 3 морета и цитати на хитлер не вършат работа😂😂😂просто беге ген не става да бъде шампион😂😂😂да имало е и такива на пак казвам че това е било на късмет и слабост на противника не че бг състезател е силен и добре потготвен
  • 33 Centurion

    19 2 Отговор
    А преди малко в интервю Кубрат Путев,каза ,че най много съжалявал ,че на победил!!!Щял да иска реванш!Хора представяте ли си до къде може да стигне тази боксова КРУША??? То бива да си нагъл,ама чак толкова.Никой не иска да си губи времето с разни посредствени хора,така му пада нивото.То да си бил равностоен,да поискаш реванш,ама когато бягаш от юмруците и отиваш в ъгала да се свиваш като наритана улична хайта,това е фостойно да бъдеш презиран и мразен и от твоят народ.Не се мяркай повече,никой не иска да си спомня за теб.И не носи повече националните символи,да ги скверниш и излагаш.Те са за да бъдат носени гордо и с чест!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Джошуа

    8 3 Отговор
    Ами то можеше и на първият рунд да прекратят двубоят хонорара еди и същ нямаше да изложи българия Срам и позор
  • 36 МОНКАТА II

    9 0 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Те и мойте беха от Оксфорд,та затова за 800дни си опекоха баницата...Вервайте ми...!!!
  • 37 Хаха

    14 1 Отговор
    Това с коронавируса е за малоумните глупаци. Минал е всички тестове и е нямал никаква корона.
  • 38 Василев

    13 1 Отговор
    Изпитваше затруднение, че нямаше къде да се скрие.
  • 39 Азз

    6 1 Отговор

    До коментар #28 от "Коста":

    Не четеш добре - казах - Пулев + сценарий = мангизи....или няма да е Пулев в този мач! Ти кое би избрал?

    Коментиран от #52

  • 40 666666

    16 1 Отговор
    Още като са видели как бяга с гръб от юмруците на противника, да се скрие в ъгъла и пак с гръб към него е трябвало да спрат мача.Такъв резил не е за възхваляне на уж патриота и смелия Българин.Само тоя пейзаж обяснява подготовката на нашия и възхваляната му сила.

    Коментиран от #41

  • 41 Азз

    4 3 Отговор

    До коментар #40 от "666666":

    Ако има РЕВАНШ, може да победи
  • 42 ритник

    7 1 Отговор
    Как ли биха стояли нещата във един мач Пулев-Т.Фюри!😅
  • 43 Геро

    1 3 Отговор

    До коментар #16 от "Теодоро":

    В интерес на истината, впоследствие изгледах целия мач по възможност без емоции, и Кубрат не стоеше чак толкова зле на ринга. Наистина, крайния резултат е плачевен, но ако беше натиснал повече в някои моменти, можеше и да промени хода на събитията... или да отложи с 1 - 2 рунда края
  • 44 Тия май не разбраха, защо го критикуваме

    6 0 Отговор
    Не е заради слабата битка, а заради просташки то невъзпитано и цинично поведение, което не отива в никакъв случай на един спортист, камо ли български.
  • 45 BMW5

    6 1 Отговор

    До коментар #25 от "Ментос":

    Екипът на Слави е "Бандата на кратунковците".
  • 46 Простак

    6 1 Отговор
    ...престанете да ни занимавате с,него ...или ще заслужите неговото име в множествено,число!!!
  • 47 Джени Суши

    5 0 Отговор
    Направете курбан и целувайте краката на Джошуа,че е културно и възпитано момче,а ако му се беше паднал злобар като Фюри или Тайсън щяхте сега да ядете жито.
  • 48 sbs

    0 3 Отговор
    И ВИЕ СЕ ПИШЕТЕ БЪЛГАРИ ---ПУЛЕВ ОПИТА ---КАКТО СА ОПИТВАЛИ --ХАЙДУТИТЕ --ВЪЗСТАННИЦИТЕ--ДОРИ ПАРТИЗАНИТЕ --ОПИТАЛИ -БИЛИ ГИ -УБИЛИ ГИ --НО СА ГЕРОИ --ИМАЛИ СА ИДЕИ --- А ВИЕ КАКВО ИМАТЕ ---
  • 49 БИХА ГО

    3 0 Отговор
    КАТО ШКЕМБЕ В ДОВАР, ТО С ПРИКАЗКИ НЕ СЕ ПОБЕЖДАВА
  • 50 gost

    5 0 Отговор
    пален смешник сега тарси оправдания
  • 51 баджо

    1 0 Отговор
    Таков как ще хвърлиш кърпа като е нагласен мача ?
  • 52 Коста

    2 0 Отговор

    До коментар #39 от "Азз":

    Джошуа игра сценарий, че доста го бавеше да има шоу, сравни класите на двамата, Джоушуа щеше да го свърши в първите три рунда! Нашия няма класа, играл е само срещу някакви слабаци или ветерани дето не се боксирали от години! Намекваш, че нашия е играл сценарий да пусне на Джощуа, така ли? А иначе е можел да го победи? Пак ти казвам, че Джошуа игра сценарий за пред телевизията, иначе в първите три рунда щеше да свърши всичко, да не кажа и в първия! Не светлинни години Джоушуа е пред него!