Last news in Fakti

14 Декември, 2020 19:10 3 995 9

Боб Аръм: Не бях впечатлен от Джошуа, той не може да създаде проблеми за Тайсън Фюри

  • антъни джошуа-
  • кубрат пулев-
  • боб аръм-
  • бокс-
  • тайсън фюри

Това е истината и аз няма да я доукрасявам, каза още мениджърът на Фюри

Боб Аръм: Не бях впечатлен от Джошуа, той не може да създаде проблеми за Тайсън Фюри - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Тайсън Фюри Боб Аръм не остана впечатлен от показаното от Антъни Джошуа в събота вечер, когато той нокаутира Кубрат Пулев в 9-ия рунд на битката им в “Арена Уембли” в Лондон. Въпреки че някои биха казали, че Аръм е малко язвителен заради загубата на неговото протеже Пулев, той настоява, че е обективен за това, което е видял от Джошуа.

“Джошуа очевидно беше по-добрият. Кубрат не успя да натисне спусъка. Той нанесе няколко добри удара, но не можа да ги доразвие и Джошуа го нокаутира. Но не мисля, че това беше особено звездно представяне на Антъни Джошуа, но беше достатъчно добро, за да спечели битката с нокаут”, заяви Аръм.

“Не, истината е, че не, отговори Аръм на въпрос дали е бил впечатлен от Джошуа. - Той беше неуверен и всъщност не показа способност да се измъкне от удар. Той просто беше малко по-добър от обикновено. Това е истината и аз няма да я доукрасявам. На никой от нас Джошуа не му изглежда като човек, който може да създаде някакъв проблем на Тайсън Фюри”, добави Аръм.

“Мисля, че Джошуа е направен като по поръчка за Тайсън. Но аз все пак съм малко пристрастен. Започваме преговори с Еди Хърн в понеделник”, каза още Боб Аръм.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    4 3 Отговор
    Поздрави от Националния Протест!Чакаме Кобрата да дойде.Да помогне срещу Еничарите на Бойко и Доган.

    Коментиран от #7

  • 2 Жоро

    11 2 Отговор
    Днес на протеста има 15 човека 10 пенсионера и 2 кучета.

    Коментиран от #9

  • 3 РЕАЛИСТ

    2 0 Отговор
    Има нещо положително от говоренето за бокс тази седмица. Ще се запалят повече млади и не толкова по спорта. Тук в Англия има боксови зали във всеки квартал. Отиваш вечер след работа, потренираш, направиш някой спаринг и после на бира с пичовете. В доста от градинките в задния двор ще видиш да висят боксови чували. Боксът е много популярен спорт тук.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ахаха

    6 0 Отговор
    И как ще направиш звездно представяне ако опонента ти обръща гръб и бяга в ъгъла...

    Коментиран от #8

  • 7 ...

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Чакаш ама той прибра парата и най-много да се обърше с българския флаг!
  • 8 РЕАЛИСТ

    7 2 Отговор

    До коментар #6 от "Ахаха":

    Абе човек, след такива яки тупаници в главата, мислиш ли , че въобще Кубрат е осъзнавал какво става и накъде се движи. Не са ли те удряли досега силно. Лесно е от дивана пред телевизора да съдиш някого .
  • 9 ГЕРБ е No1

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Жоро":

    Хората са доволни и живеят добре по времето на Бойко Борисов. Това е истината. Колкото и да се плюнчат тук някой платени тролове. Факт е, че не излизат по улицата.
    Хората живеят богато и добре. Купуват нови телевизори, битова техника, карат нови западни коли. Всичко това благодарение на ГЕРБ!!!