Last news in Fakti

17 Декември, 2020 16:40 4 301 9

Еди Хърн: Пред нас предстои невероятен бой!

  • еди хърн-
  • тайсън фюри-
  • антъни джошуа-
  • бокс

Хората го искат, ние го искаме, спортът има нужда от него

Еди Хърн: Пред нас предстои невероятен бой! - 1

По думите на промоутърът Еди Хърн, Антъни Джошуа и Тайсън Фюри мислят да се откажат от своите титли в тежка категория, за да могат през 2021 година да проведат мага-битка.

Джошуа е световен шампион на версиите WBA, WBO, IBO и IBF, а Фюри е шампион на WBC.

"Пред нас предстои невероятен бой. Имаме такава среща като план в близко бъдеще, просто институциите и асоциациите трябва да разберат. Това ще е най-големият мач в бокса и е нужно да го направим. Той ще е по-важен от всички пояси и версии. Хората го искат, ние го искаме, спортът има нужда от него. Да захвърлим цялата политика. И Антъни, и Фюри, са готови да се откажат от титлите си, ако това е цената за тази среща", Еди Хърн.

От WBO държат Джошуа да се изправи първо срещу претендента Александър Усик, а чак след това, при евентуална победа, да проведе мача с Фюри.
Задължителният претендент във версия WBC на Тайсън Фюри e Дионтей Уайлдър, който очаква трети мач помежду им.

Абсолютен световен шампион в тежка категория в бокса не е имало от 20 години. Тогава Ленъкс Люис беше притежател на всичките колани.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бен Хур

    16 2 Отговор
    И сега няма да има ако Джошуа се бие с Усик..
  • 2 Гана VS Румъния

    9 5 Отговор
    Аз съм за по-светлозеления ром.
  • 3 Фенът

    4 8 Отговор
    Твърдия украинец е безкомпромисен без нито една загуба, прумина от полу тежка в тежка категория за да докаже че ще бъде най големия и ще продължи украинската школа

    Коментиран от #4, #5, #7

  • 4 Bace

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Фенът":

    Усик е страхотен, но преди битка с АДж или Фюри е добре да направи още 2-3 мача , защото разликата в тежка категория е огромна
  • 5 ннан

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Фенът":

    Толкова е твърд, че си пусни мача с Чисора и гледай пак!
    Усик не е нищо особено! Един е краля и таланта викат му Тайсън Фюри!
  • 6 Kiro pora

    1 0 Отговор
    Нашия кобра кога пак ще се бие че много го съжалих пробва но не стана тоя е машина но циганския крал ще му отреже главата а до Кубрат Пулев може да се пенсионира 😂😂😂😂
  • 7 Чък Норис

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Фенът":

    Затова се мота 12 рунда с Чисора...

    Коментиран от #8

  • 8 Bace

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Чък Норис":

    мота се щот още не е изградил необходимата маса и сила за нокаути при тежките, както и нашата кобра е безопасна игла понеже не може да нокаутира друг освен онзи асматик нигерийския кошмар. усик все пак е 190 см, фюри например е 2.06. И тайсън беше 180см но той е извън всякакви категории заради неземната сила която притежаваше.
  • 9 БАЙ ШИЛЕ

    1 1 Отговор
    КОБРАТА Е ЕДНО ДЪРВЕНО МАГАРЕ И ТУЙ ТО ......................