Last news in Fakti

3 Януари, 2021 18:38 7 786 13

Това ли е датата за битката между Фюри и Джошуа?

  • антъни джошуа-
  • тайсън фюри-
  • дата-
  • 29 май

Известен сайт за спортни залози посочи 29 май като дата за големия мач

Това ли е датата за битката между Фюри и Джошуа? - 1
Колаж: boec.bg

Един от водещите сайтове за онлайн спортни залози посочи 29 май за датата на мача Тайсън Фюри – Антъни Джошуа.

За начален час е зададен 23:00, забеляза Boec.BG.

Твърд фаворит за победа е Фюри с коефициент 1,53. Ставката за успех на Ей Джей е 2,37. Равенството е оценено на 17,00.

Логично, в мислите на всеки изниква въпросът: „Знае ли нещо повече от нас популярният букмейкър?“

29 май е последната събота от месеца. Часът пък е удобен за английските фенове (при тях 21:00), които следва да бъдат облагодетелствани да гледат своите шампиони в праймтайм – дори мачът да се проведе в чужбина.

Преди дни промоутърът Еди Хърн обяви, че е въпрос на формалност двете страни да си стиснат ръцете за мега сблъсъка. Напълно е възможно мачът вече да е уговорен, но да не е съобщен официално.

Били сме свидетели на подобно изтичане на информация и друг път.

Припомняме, че за последно поясите в тежка категория бяха обединени от Ленъкс Люис преди две десетилетия.

Към момента „Краля на циганите“ държи титлата на WBC, както и тази на списание „Ринг“. Той е линеен шампион, защото не е губил златото в бой, а след техническо отнемане. Джошуа притежава всеки един от останалите колани.

Победителят взима всичко.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марс

    14 2 Отговор
    А за нашата слива дума никой не обелва
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гого

    15 10 Отговор
    Ще бъде интересен и завързан двубой,но за мен Джошуа ще спечели.Просто има страхотна експлозия в него и удара му е по силен,и владее перфектно ъперкат..Фюри е малко като Уайлдър,махленски бияч има физика и бързина но няма комбинациите на Джошуа.

    Коментиран от #5

  • 4 ОпулеФ

    18 3 Отговор
    Дайте ми ги на мене тия да ги приключа за няколко рунда.Да ме запомнят хубаво кой съм.

    Коментиран от #11

  • 5 Fhxg

    8 9 Отговор

    До коментар #3 от "гого":

    Ти някога гледал ли си бокс? Изказването ти демонстрира пълна некомпетентност.
  • 6 Пешо

    3 0 Отговор
    И аз съм на това мнение.....
  • 7 Анти-Путев

    5 1 Отговор
    Фюри е много добър боксьор, като в последния мач с Уайлдър беше агресивен като никога досега. Ако запази тази тактика за мача с Джошуа, двубоят им ще бъде наистина невероятно шоу. Аз лично симпатизирам на Джошуа, но не бих заложил 100% на негова победа, просто Фюри е по-комплексният боксьор от двамата.
  • 8 Венко Павлов

    8 4 Отговор
    Джосуа е безспорен победител. Фюри като нашия Кубрат няма да може да го докосне. Ще го нокаутира в 9 или 10 рунд....
    Запомни го...
  • 9 Наркос

    2 5 Отговор
    Залагам на Фюри.
  • 10 Пашата

    4 0 Отговор
    Пулю нема ли пак да се бие с Джошуа.
    Нали каза че ако Джошуа е мъж пак ще
    се боксират и пак Джошуа ще го пребие
    от бой.
  • 11 Факт

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "ОпулеФ":

    Честно казано и на мен ми се струва че колегата с коментар номер три..по скоро описва качествата на Фюри вместо на Джошуа..Според мен Фюри е този с изненадващите удари,странните движения..и лично според ще е много неудобен за всеки съперник..има дълги ръце и се движи много по ринга.. труден е за удряне..има тежка ръка заради дебелият си кокал..Джошуа е мускулест...и на моменти прекалено предпазлив..ако не усети преимущество още от самото начало..става доста прихав...но на моменти избухва с доста тежки удари когато усети че губи мач..лично според мен това ще един от най трудните мачове на Джошуа..и не мога да кажа кой ще победи..освен това Фюри има договор за още един мач с Уайлдър..които два мача така и не се победиха..в първия имаше леко преимущество на Уайлдър втория Уайлдър очевидно имаше някакъв проблем..защото докато в първия мач удряше и нападаше втория се криеше от самото начало все едно беше съвсем друг боксьор на ринга...и според лично този мач трябва да се състои и трети път когато и двамата са във форма и да се прецени кой е по добрия...мисля че не е редно да прескочиш човек който реално не се победил..същото се отнася и за Джошуа ..с Руис..там също нямаше победител..единия го би първия мач другия втория ...така че е редно да има и трети..не може от два мача един да загубиш един да спечелиш и ей така да те определят за победител..не е честно..реално сте 1:1 а пък се оказва че единия е по един..не става...според мен първо да се изиграят трети мач

    Коментиран от #13

  • 12 Някойси

    2 1 Отговор
    Пулйо барабар Петко със мажете
  • 13 Да ти кажа

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Факт":

    Объркал си се - първият мач Уайлдър-Фюри беше свирен равен, а не победа по точки за Уайлдър. Вторият мач - брутален нокаут за Фюри. Къде ги видя ти тия 1:1 !?