Last news in Fakti

6 Януари, 2021 09:16 30 623 11

Разкритие около смъртта на Марадона шокира света

  • диего марадона-
  • марадона-
  • смърт-
  • разследване-
  • футбол

Предсказали смъртта на футболиста заради неподходящо лечение

Разкритие около смъртта на Марадона шокира света - 1
Снимка: БГНЕС

Разследването за смъртта на легендарния футболист Диего Марадона навлезе в решителна фаза и след поредицата разпити, които бяха проведени, се появиха и документи около лечението му.

Един от тях шокира лекари от цял свят, тъй като реално предсказва смъртта на футболиста заради неподходящо лечение.

От клиниката, където Марадона беше опериран от съсирек в мозъка, подчертават, че възстановяването му е опасно за здравето и не може да бъде проведено без уреди за мониторинг на състоянието му, поддържане на дишането и специфично хранене, а нито едно от изброените не е присъствало в дома му в Тигре, където почина на 25 ноември 2020 година.

Документът е изготвен в присъствието и предоставен на дъщерите на Марадона, лекаря му Леополдо Луке, психиатъра му Агустина Косачов, директора на клиниката д-р Пабло Димитроф и главния лекар на интензивното отделение Фернандо Виларехо.

Така реално виновникът за кончината на Марадона е този, който е решил той да се лекува в среда, различна от предписаната, знаейки рисковете от това.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    18 7 Отговор
    Бития бит етажния еган:)
  • 2 Щото

    34 1 Отговор
    Дъщерите му нали много лаят??!! Особено ЕДНАТА!!!!!! СЯ какво ще кажат???
  • 3 Отворко

    37 10 Отговор
    ...Възстановяването му е опасно за здравето ... Значи ,според автора ,Марадона не е трябвало за се възстановява!

    Коментиран от #9

  • 4 Голямо име

    23 3 Отговор
    Живият живот е доказал, че здравословен начин на живот може да "донесе" дълголетие. Има личности с голяма популярност, които сами си вредят. Мое мнение е, че след кончината си, живеят "втори" живот в пресата или медиите. А са си 100% мъртъвци.
  • 5 86цфс9

    54 1 Отговор
    Марадона си е поживял както той е намирал за добре. Пиенето и най-вече наркотиците не са простили на никой. Какво търсят сега под вола, теле?
    Оня отkачалник, Ози Озбърн, ако се гътне утре и за него ли ще търсят виновен, като във вените му тече алкохол и синтетика и е цяло чудо, че още диша?

    Коментиран от #6

  • 6 Напълно

    18 2 Отговор

    До коментар #5 от "86цфс9":

    съгласен, с едно уточнение - от няколко години Ози не е Ози, когото светът познава. Шарън е на път да го направи и вегетарианец (ако вече не е успяла). Същото е и с Мик Джагър, Кийт Ричардс... Засега само Иги Поп държи фронта...

    Коментиран от #10

  • 7 Един

    9 4 Отговор
    А така! "Измиха" си ръцете!
  • 8 Знайко

    21 6 Отговор
    Абе стига сте писали и величаете такива субекти...бил играч,бил "голям" футболист...а всъщност има гол с ръка за която казва че била божия и вместо да рита топка ходеше по терена все едно целия свят работи за него и чакаше на гюме.
  • 9 Ето това

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Отворко":

    Се нарича “мерена мисиркина реч!”
  • 10 Затова

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Напълно":

    Правете като чичо Чарли - муш и беж
  • 11 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Като правило е, че многото пари и славата увреждат човека !
    Малцина / от хората на изкуствата и спорта - за тях става дума/ устискват на изкушенията според наклонностите си на младини. Мнозина от тях дори на 40 годишна възраст , са развалини !
    Диего упорито работеше срещу своето здраве през годините след активния спорт. Сега "ще му сеят на корена ряпа" де викаше баба ми.
    И недобросъвестни наследници "търсят под вола теле".,
    Ако нямат финансов интерес, какво целят .....Папата римски да го обяви за светец ??!?
    Не е необходимо едни пропаднали личности като човеци, колкото и способни да са били в своята област на работа или занаят, да се величаят и да се занимава общественото внимание със тяхната съдба. Такива не са пример за подражание, а за осъждане !!!!