Last news in Fakti

6 Януари, 2021 10:12 1 704 3

ЦСКА с изходящ трансфер до края на седмицата

  • густаво бусато-
  • цска-
  • футбол-
  • трансфер

По-вероятно да се стигне до сделка с азиатски клуб

ЦСКА с изходящ трансфер до края на седмицата - 1

ЦСКА може да продаде вратаря си Густаво Бусато до края на седмицата, тъй като отбори от Азия и Унгария усилено напират за правата му.

По-вероятно да се стигне до сделка с азиатски клуб, от която "червените" да приберат около 900 000 евро за 30-годишния страж, който дойде в ЦСКА през лятото на 2019 година като свободен агент.

Бразилецът е несменяем титуляр под рамката повече от година, след като измести Черниаускас. При сделката за Бусато на „Армията“ имат готовност веднага да привлекат нов вратар от чужбина, който е европеец.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 наричайте

    2 4 Отговор
    нещата с истинските им имена, това е литекс,не цска !истинското е цска 1948!
  • 2 Бай Стою касапина

    1 1 Отговор
    Продоволственик, това звучи гордо!

    Коментиран от #3

  • 3 Левски 1914

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Бай Стою касапина":

    А бе бай Стойчо защо се ядосваш? Гриша Ганчев е от Литекс, Стойчо Стоилов е от Литекс това че са купили някакъв парцал и са се преместили в София нищо не значи Цска ФАЛИРА.