Last news in Fakti

6 Януари, 2021 12:27 2 375 3

Майкъла: ЦСКА може за година-две да построи нов стадион

  • георги илиев-майкъла-
  • цска-
  • стадион-
  • българска армия-
  • стадион българска армия-
  • футбол

Говорил съм и с главния архитект, и с кмета г-жа Фандъкова, Красен Кралев е направил всичко, остава само ние да внесем нашата част в тази ескроу сметка

Майкъла: ЦСКА може за година-две да построи нов стадион - 1
Снимка: БГНЕС

Георги Илиев - Майкъла заяви, че в Борисовата градина може да има нов стадион "до година-две". Той добави, че вече на ход е ръководството на "червените".

"Мисля, че клубът е готов за нов стадион вече, държавата също. Важно е ние да си внесем нашия дял 23-24 милиона, които са вид гаранция. ЦСКА може за година-две да построи нов стадион. Топката е в полето на клуба вече.

Говорил съм и с главния архитект, и с кмета г-жа Фандъкова, Красен Кралев е направил всичко, остава само ние да внесем нашата част в тази ескроу сметка.

Преди ЦСКА никой досега не е извадил финансов поект, който да гарантира, че иска да строи стадион и е готов да инвестира и свои пари.

Локомотив (Пловдив) и Ботев (Пловдив) направиха среща с премиера и веднага им отпусна пари - 40 милиона. Нима няма да даде на ЦСКА и Левски по 20 милиона? Веднага! Стига да дойде с проекта и още утре ще започне да се копае.

Вече 6-7 години, откакто по мое време направихме ремонта и "облякохме" стадиона, нищо не е пипано и той се руши. Надеждата на феновете е, че тази година ЦСКА ще започне да строи "Армията". И че ще стане шампион", каза Майкъла пред "Тема Спорт".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Батето

    1 1 Отговор
    Майкъла ,ако пазеше бутилките които е изпил - два стадиона щеше да направи ! Пияница !
  • 2 Левски 1914

    2 2 Отговор
    Майкел Цска ФАЛИРА а litex си имат стадион в Ловеч.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.