Last news in Fakti

6 Януари, 2021 13:15 1 379 3

Още един бивш играч на Левски се спряга за завръщане на "Герена"

  • роман прохазка-
  • левски-
  • футбол

Това е Роман Прохазка, който феновете изпратиха със сълзи през лятото на 2018 година

Още един бивш играч на Левски се спряга за завръщане на "Герена" - 1
Снимка: БГНЕС

Още един бивш играч на Левски се спряга за завръщане на "Герена". Това е Роман Прохазка, който феновете изпратиха със сълзи през лятото на 2018 година, твърди „Мач Телеграф“. Той не получи предложение за нов договор и прие офертата на Виктория (Пилзен). Там работи заедно с Павел Върба, който лично настоявал за привличането му.

Заместникът на бившия треньор на „орлите“ обаче би шута на Прохазка и той се озова в Гурник. Роман бързо се наложи при поляците, но се твърди, че няма да остане в отбора. Договорът му изтича през лятото и в Забже търсят начин как да се разделят с него още сега, от което Левски може да се възползва.

Словакът игра на "Герена" като опорен халф, дясно крило и бек.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пак се започна

    2 0 Отговор
    Искаме млади юноши на Левски а не играчи които играят за пари с голями заплати които не заслужават. Само Кокала като тренер може да изправи Левски.
  • 2 Терориста

    1 0 Отговор
    Да,много правилно Емо Велев е много добро решение.
  • 3 миш

    0 0 Отговор
    А,кога,ще върнем Боримиров на терена,поне няма да изглежда като чавдарче като тия сега къде деформират топката.Щом нямат срам да стоят в отбора,какви левскари са тия?