6 Януари, 2021 13:44 2 020 7

Лидер на сектор "Б" се закани да публикува скандални записи за шеф на Левски

  • павел колев-
  • футбол-
  • левски-
  • сектор “б”-
  • любомир костадинов-
  • записи-
  • скандал-
  • нападки

Не толкова, а много по-зле са нещата

Лидер на сектор "Б" се закани да публикува скандални записи за шеф на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Престрелките между един от лидерите на Сектор “Б” Любомир Костадинов и изпълнителния директор на Левски Павел Колев продължиха и след като шефът на сините обяви, че напуска клуба.

“Това е доста отговорна позиция, която по дефиниция човекът, който я заема, трябва да се примири с тенденцията хора с малък профил да му се катерят по главата и да си издигат профила”, каза вчера Колев относно позицията изпълнителен директор на клуба.

По този повод Костадинов публикува язвителен пост във “Фейсбук”.

Ще си издигна профила за последен път с теб кьорав лъжец, като те изпратя с един поздрав, който даже и не заслужаваш!...

Публикувахте от Любомир Костадинов в Вторник, 5 януари 2021 г.

Фен на Левски пък пита тартора на Сектор “Б” дали нещата са толкова зле и нужно ли е да се изпада в крайности, на което Костадинов отговаря:

“До крайности ще стигна, като направя обществено достояние скандални записи на лъжите му, които имам. Не толкова, а много по-зле са нещата”, твърди запалянкото.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Великия син неудачник

    11 6 Отговор
    Прекрасна синя идилия,яко с рогата напред.... Муахаааа ха-ха! Подуенци какво ще стане когато хубаво се разрие обора?..... лефски ще фалирала и вие ще мучите пак жално, жално! Приятно прекарване в регионалната група!

    Коментиран от #6

  • 2 Без име

    8 3 Отговор
    Това левскарите са просто племе.
    Тоя човек ви извади от лай _ната,няма страшно пак ще влезете там..
    Защото толкова вие материала.
  • 3 Има такава държава има и такъв народ

    8 4 Отговор
    Трябва много да се мразиш, за да се наречеш левскар. За пореден път се доказва,колко са про.....сти.
  • 4 Имигрант

    10 1 Отговор
    Идиотос до идиотос.
    Вие сте уникални.
    Заслужаваме си тоя премиер.
  • 5 1234578

    5 0 Отговор
    Писна ми от големи усти и заявления за взривяване на атомни бомби, които ще унищожат някого. А се оказват обикновини немощни пиратки, разочароващи очакващите колосални разрушения и падения. Много грозно е всичко това. Изнудвачите са най-големите боклуци. Струва ми се този Любомир Костадинов се опитва да изнудва с нещо Колев и да си направи реклама. Любомир Костадинов или да действа и да пуска кавото си мисли, че има или да си затваря устата завинаги. Футболните агитки са пълни с дебилни тапънари слугуващи на босове хитреци цицащи "любимия" футболен клуб.

    Коментиран от #7

  • 6 Това може

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Великия син неудачник":

    да се случи единствено на отборче създадено в чест на окупаторите ни, робски души и ПРЕКРЪСТИЛИ в последствие селско отборче, но робската душа само прекланя глава!
  • 7 Не е ли ясно

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "1234578":

    това младежче си е нагло дебилче! А тъй като не съм нито левскар нито ЦСКА-р, ще кажа едно каквото и да пишат пишман армейските тирета ( иначе с най-голямо уважение към спортиститя на този клуб, донесли много слава на Българиа), Вие сте единствения изкуствено създаден отбор, който 45г. имаше сателити в АРФГ! ( армийците от Сливен и Пловдив, моряците от Варна)!!! Левскарите за незнаещите през тези 45г. първо бяха пощенци, после насила ги направиха полицайчета!!! ТА спорът малоумно пишещи и сладкоплюещи се левскари и цесекари (семкаджии и чорбари), е докога ще търпим така наречените ултраси, мекерета които като чакали гледат да се облажат от кьор софрата! Преди стадионите бяха пълни без тези некултурници! А Левски Ботев Пд и др ги спасиха обикновенните привърженици! Впрочем червенушките що не събраха 5 000 000 като левскарите а затриха Литекс!!??? Май навик от стари времена !!!