Last news in Fakti

8 Януари, 2021 14:03 2 227 2

Цял отбор футболисти с една фамилия

  • футбол-
  • гвинея-
  • национален отбор

Двама от играчите имат и еднакво първо име

Цял отбор футболисти с една фамилия - 1

Феновете на футбола ще се видят в истинско чудо по време на предстоящия Шампионат на Африканските нации, който ще се проведе в Камерун в периода 16 януари – 7 февруари 2021 г.

Причината за това решението на селекционера на Гвинея за турнира Мохамед Бангура. Той обяви списък с 30 играчи, от които 11 носят фамилията Камара. Това ще създаде големи затруднения за зрителите и коментаторите на мачовете. Още повече, че двама от тях имат и еднакво първо име – Мохамед. Няма яснота дали има роднинска връзка между всичките съфамилници или поне между някои от тях.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оги

    4 0 Отговор
    Може да са братя, братчеди. При нас в циганските махали също е така.
  • 2 Мустафа

    4 0 Отговор
    Е по-лесно ще е на коментаторите - номер 8 подаде на номер 9 и той вкара гол.