8 Януари, 2021 14:45 1 759 2

Отново спрягат Меси за трансфер

  • лионел меси-
  • барселона-
  • футбол-
  • псж

Договорът му с Барселона изтича през лятото на 2021 година

Бъдещето на нападателя на Барселона - Лионел Меси, остава несигурно. Аржентинецът все още не е взел решение за това къде ще продължи кариерата си. Договорът му с Барселона изтича през лятото на 2021 година.

Според The ​​Telegraph Манчестър Сити е основният фаворит за капитана, ако той остане твърд в решението си да смени клуба.

По-рано имаше информация, че аржентинският нападател е искан и от ПСЖ.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калбо

    2 0 Отговор
    Стига сте писали глупости и меси никъде няма да ходи
  • 2 Келешин

    3 0 Отговор
    Повтаряте едно и също само .Всички разбраха че Меси ще изчака изборите в Барселона да види кой ще е новият президент и какъв план за развитие ще предложи за съвземането на клуба след като Бартоумеу го съсипа,и тогава ще реши дали ще остане или напусне.Това яко се случи ще е през летният трансферен прозорец .Дотогава си спестете глупавите статии ...щял да напуска ама можел и да остане.