Last news in Fakti

16 Януари, 2021 09:19 1 733 13

Пълна мистерия цари около футболист на ЦСКА

  • жул кейта-
  • цска-
  • футбол

Кейта продължава да не тренира заедно със съотборниците си, които се завръщат в България в началото на идната седмица

Пълна мистерия цари около футболист на ЦСКА - 1

Пълна мистерия цари около крилото на ЦСКА Жул Кейта. Фланговият нападател все още не се е присъединил към зимния лагер на отбора в Турция, въпреки че според някои информации от Алания той трябваше да го стори още в понеделник. В крайна сметка Кейта продължава да не тренира заедно със съотборниците си, които се завръщат в България в началото на идната седмица.

От "Армията" очакват 22-годишният гвинеец да пристигне от родината си директно в София, за да вземе участие във втория камп от предсезонната подготовка. На практика Жул Кейта не е тренирал с отбора вече близо месец и половина. Крилото бе освободен да се прибере в Гвинея по спешност преди успеха над Ботев (Пловдив) с 3:0 на 6 декември. Причината бе ненадейната кончина на брат му, а тогава съиграчите му го подкрепиха с тениски "Жул, ние сме с теб".

Впоследстие острието получи разрешение да остане в родината си директно за коледните и новогодишни празници и да се завърне чак за началото на зимната подготовка. Което до момента обаче не се случва.

Кейта е преотстъпен в ЦСКА до края на сезона от френския Ланс, като през есента изигра общо 16 мача за "червените", вкарвайки два гола в края на септември. Това бе и периодът, когато той загатна най-силно за потенциала си, като се разписа при 2:2 срещу Лудогорец и при 3:1 срещу Б36 Торсхавн в Лига Европа.

В края на миналата година се появиха информации, че гвинеецът иска да прекрати договорните си отношения с "армейците" и двете страни да се разделят още през зимата, 6 месеца преди изтичането на наема му. Повече яснота за бъдещето му обаче би трябвало да има следващата седмица, когато и спортно-техническото ръководство, и играчът вече ще са в София и ще седнат на една маса да разговарят.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    2 4 Отговор
    Борисов едно време ФАЛИРАЛИЯ отбор се издържаше от военните началниците бяха военни , млади момчета караха казарма във ФАЛИРАЛИЯ отбор някои имаха офицерски звания и т. н . Сега кой е армеец бе Борисов Ганчев ли, Алито ли, Стойчо Стоилов ли, Бруно тирето ли КОЙ?

    Коментиран от #3, #5, #6

  • 2 Отворко

    3 0 Отговор
    Няма да се учудя ако се озове в лудогорец.Не се нижда често ,Антон Недялков да изгледа безпомощен ,като в мача с ЦСКА.КЕЙТА го развинти тогава.
  • 3 Левски 1914

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    А сега в нашия отбор вместо офицерски звания някои се наричат Сивчо,Белчо, Петнистият,Криворог и др ! Да вярно че звучат като индиански имена но това сме ние синята утайка!

    Коментиран от #4

  • 4 Левски 1914

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Синия отбор ще се ОПРАВИ но Литекс тире МЕНТЕ с Микре обединен с Етрополе никога няма да стане цска цска ФАЛИРА. И Стоичков ви го каза Етрополе помогна на червените ама сегашните червени са Литекс.
  • 5 Сашо

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Продължавай да правиш тръби на Шиши, може да ти подхвърли 5 лв. да има кинти за заплатата на Нисеру.
    Не коментирай други обори!
  • 6 Отворко

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Като си толкова паметлив,спомняш ли си ,че се казвахте ЛЕВСКИ-СПАРТАК и играчите бяха милиционери?
  • 7 Бай Стою касапина

    2 0 Отговор
    Продоволственикът пак е зациклил. Обсебен е от тирета. На голямо тегло е. Цяла нощ е сънувал как тия тирета му влизат на едно място дето слънце не огрява. Абе пич, пии вечер няколко ракии с хубаво мезе и ще имаш здрав и хубав сън и няма да сънуваш препинателни знаци. А за Стоичков да ти кажа, че с него сме служили в едно и също поделение в Стара Загора, 26110. Не можахме да се засечем защото дни преди той да постъпи в родната казарма мен ме откомандироваха в Плевен заради примерното ми поведение. И по - добре щото сигурно щяхме да си допаднем и да свършим някоя глупост.

    Коментиран от #8

  • 8 Левски 1914

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Бай Стою касапина":

    Преди години имах сателитна антена и се събирахме приятели да гледаме Стоичков. Уважавам го като футболист но ме е яд че тръгна по акъла на Ганчев и не можаха да спасят отбора ви, а докараха отборите на Ловеч и Етрополе в София. А Стоичков като Сираков можеше да поеме отбора и да го спаси.

    Коментиран от #10, #11

  • 9 Бай Стою касапина

    0 1 Отговор
    Пич, със скъсани джобове отбор трудно се спасява. Ще го разбереш, но ти трябва време. И когато това време мине Левски ще осъмне с едно хубаво тире. Това не е толкова лошо и не боли. Важното е Левски да го има.

    Коментиран от #12

  • 10 Цесекар

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Левски 1914":

    Ама ти наистина ли мислиш, че от Сираков зависи нещо. Или пък Сираков търси и преговаря със спонсори. Падне ли Боко свършвате. Сега предизборно пак ще налее едни пари в Левски да вземе още някой и друг глас. А вие си мислете, че Сираков спасява Левски.
  • 11 Бай Стою касапина

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Левски 1914":

    И със Спартак Плевен едно обединение би било чудесно. Отново ще сте Левски - Спартак и ще сте комшии с Ловчалиите. Пък и под името Левски - Спартак отборът ви има най-големите успехи. Това е история и не трябва да се забравя.
  • 12 Левски 1914

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Бай Стою касапина":

    Левски ТИРЕ НЯМА да сложи но ако евентуално сложи аз няма да ПРИПОЗНАВАМ като вас ако ще и в Е група да идат ще си подкрепям ЛЕВСКИ.

    Коментиран от #13

  • 13 Бай Стою касапина

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Левски 1914":

    Ами Левски като иде в Е група Гришата ще го вземе и пак ще си пре.бан.Наздраве!Вземай бонбонките и лягай да спиш, че трябва рано да коментираш. Лека нощ, да спиш в кош.