Last news in Fakti

5 Февруари, 2021 08:19 1 814 6

ЦСКА се разделя с четвърти футболист тази зима

  • жул кейта-
  • цска< футбол

Гвинеецът е под наем на "Армията" от Ланс

ЦСКА се разделя с четвърти футболист тази зима - 1

ЦСКА ще се раздели с четвърти футболист тази зима. Крилото Жул Кейта повече няма да играе за "червените", пише "Тема спорт".

Гвинеецът е под наем на "Армията" от Ланс. Офанзивният футболист не е тренирал с отбора повече от два месеца. Той бе пуснат да се прибера в родината си през декември заради кончината на брат си.

Първо се чакаше на лагера в Турция, след това трябваше да поднови занимания на Панчарево, но Бруно Акрапович тогава обяви, че бил болен. В крайна сметка Кейта е обявил, че повече не иска да се връща в България.

От ЦСКА са се разбрали с Жул да прекратят взаимоотношенията си. Самият футболист е във Франция, където ще дискутира бъдещето си с Ланс.

Така гвинеецът става четвъртият футболист, който се разделя с клуба от началото на годината след Тонислав Йорданов, Юнус Санкаре и Валентин Антов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грух Грух Микренски

    3 6 Отговор
    И ТОЯ ГИ РАЗКРИ.ЕДИН ПО ЕДИН НАПУСКАТ КОЧИНАТА .

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Локо але

    2 2 Отговор
    Тоя защо ли избяга от свинарника.Ами то от хубав направен по европейски проект свинарник никой не бяга .Хааааааааха Хааааааааха.Свини ПРИПОЗНАТИ.
  • 5 Дунав

    3 1 Отговор
    Небеш лош футболист но защо избяга незнам.Явно е много хубаво при Литекса.
  • 6 Емигрант

    0 0 Отговор
    Горкия Жул е предпочел да гладува във Франция, отколкото да проси стотинки от Гриша Ганчев! Сигурно свършиха 80-те млн. ЕВРО, които Ганчев открадна от КТБ, а ДПС и Инджов не плащат по 30 хил. ЕВРО на месец на резерви от Африка. Само на титулярите се плаща. Чух тук в чужбина, че Христо Сточков също помагал с по 20 лв. всеки месец, но не съм сигурен, дали не са спекулации на говедата.