Last news in Fakti

24 Януари, 2021 17:46 6 666 9

Брутално унижение! Мейуедър съсипа Макгрегър...

  • флойд мейуедър-
  • конър макгрегър

''Просто знайте, че този клошар никога няма да бъде на моето ниво'', каза Флойд Мейуедър

Брутално унижение! Мейуедър съсипа Макгрегър... - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бившият световен шампион по бокс Флойд Мейуедър разкритикува суперзвездата на UFC Конър Макгрегър, който загуби с нокаут от Дъстин Порие. През август 2017 г. Макгрегър направи своя дебют в професионалния бокс срещу Мейуедър и загуби с нокаут в десетия рунд, припомня boec.bg.

През последните няколко години Макгрегър направи опити да върне Мейуедър в спорта, но не успя. След това се насочи към боксов мач с действащия шампион на WBA Мани Пакиао.

В момента се водят преговори за домакинството на двубоя Пакиао – Макгрегър през тази година година.

„Светът знае, че мошеникът МакЛузър може да ми открадне всичко и да бъде обичан, а по някаква причина мен ме мразят. Това е просто още един факт, че расизмът все още съществува. Просто знайте, че този клошар никога няма да бъде на моето ниво. Просто съм създаден по различен начин, мисленето ми е на друго ниво, уменията ми са несравними, аз съм роден победител. Да, казвам много глупости, но всеки път съм отговорен за думите си. И това е, което всички мразят“, каза Мейуедър.

„Тъжно е, че може да си лош чернокож от гетото, който цял живот се бори с расизма и работи много усилено, за да осигури по-добър живот на себе си и семейството си, а накрая по-голямата част от омразата идва от моите хора.

Конър дори не може да спечели в спорта си, но говори за връщане към бокса, за да се бие с Пакиао. Никой не иска да гледа това – един мой отпадък изяжда друг такъв“, добави Мейуедър.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 8888

    72 7 Отговор
    Сарафа ти е майстора само той те е бил

    Коментиран от #3, #5

  • 2 Него го мразят черните!

    51 3 Отговор
    За какъв расизъм говори надутия пуяк?
  • 3 Владо

    16 29 Отговор

    До коментар #1 от "8888":

    Когато тоя пияница Сарафа го победи Мейуедър беше още дете, плюс това победата беше много, много спорна, даже съдията първо вдигна ръката на Мейуедър. От там нататък това са 2 коренно различни свята, Сарафа е ясен-пропилян талант докато чернилката е машина за пари

    Коментиран от #8, #9

  • 4 маймунката

    20 5 Отговор
    да си папка бананките
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 баджо

    14 2 Отговор
    Сарафа му сипа
  • 7 Балабанов

    8 1 Отговор
    Ххааххах маймуна с пари
  • 8 Е йй

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Владо":

    Е айде сега бил дете и т.н., на 20 години беше
    Серафим пък беше на 26...
    Спорна дрън дрън ...мача беше оспорван , а резултатът виден..Съдията му вдигна ръката преди да се отчетат всички съдийски гласове.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.