Last news in Fakti

27 Януари, 2021 19:50 3 569 2

Ето колко души са платили да гледат боя над Макгрегър

  • конър макгрегър-
  • дъстин порие

По данни на журналиста Майк Бон UFC 257 е продал 1,6 милиона платени транслации

Ето колко души са платили да гледат боя над Макгрегър - 1
Снимка: SPORF

Двубоят между Конър МакГрегър и Дъстин Порие от UFC 257 е продал 1,6 милиона платени транслации, информира в профила си в Twitter журналистът Майк Бон. Това е трети резултат в историята на веригата за смесени бойни изкуства - UFC.

На 24 януари ирландецът беше нокаутиран във втория рунд, след като в първия имаше явно преимущество и водеше на Порие по точки.

След мача Макгрегър обяви, че не смята да прекратява кариерата си и иска още тази година да проведе няколко мача.

Това обаче ще трябва да изчака поне 6 месеца, след като той получи забрана да участва в мачове поради медицински причини.

Това беше и втори мач между двамата като първият, който се проведе през 2014 година беше спечелен от ирландеца с нокаут в първия рунд.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ефбет

    1 0 Отговор
    Всичко е далавера
  • 2 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    1 0 Отговор
    Аз го гледах на maxsport 2 hd