Last news in Fakti

25 Януари, 2021 17:45 1 729 2

Славия загуби от Войводина Нови Сад в изключително странна контрола

  • славия-
  • контрола-
  • съдия-
  • закъснение-
  • авария-
  • автомобил-
  • дузпа-
  • войводина нови сад

Местният арбитър и асистентите му закъсняха заради автомобилна авария, а срещата приключи в 89-ата минута

Славия загуби от Войводина Нови Сад в изключително странна контрола - 1
Снимка: БГНЕС

Славия отстъпи с 0:1 пред носителя на Купата на Сърбия Войводина (Нови Сад) в контролна среща, играна в комплекс "Сусеси" в Белек. Единственият гол падна в средата на второто полувреме, когато Богдан Младенович простреля Светослав Вуцов с левия крак. В самото начало пък Георги Петков спаси дузпа. Двубоят се игра под силен дъжд и при странни обстоятелства. Първият съдийски сигнал се забави с 25 минути, защото местният арбитър и асистентите му закъсняха заради автомобилна авария. Това принуди двата тима да започнат под свирката на човек от щаба на Войводина.

В самото начало сръбският съдия свирна дузпа за Войводина, която обаче Георги Петков спаси майсторски. Миодраг Гемович стреля в долния десен ъгъл на вратата, но капитанът на софиянци изби с една ръка и запази нулевото равенство.

В 20-ата минута истинските съдии пристигнаха и замениха дубльорите, под аплодисментите на двата щаба. В 32-ата минута славистите бяха близо до откриване на резултата. Силен изстрел отдясно на Георги Вълчев обаче се отби във външната част на гредата и излезе в аут.

В 57-ата минута резервният вратар на "белите" Светослав Вуцов спаси с отличен рефлекс удар на Велко Шимич. Младият страж реагира много добре, а след последвалия корнер не се случи нищо интересно в наказателното поле на българите.

В 69-ата минута Вуцов отрази още един шут към вратата му, но топката попадна в краката на Богдан Младенович, който я прати в мрежата с левия крак - 1:0 за сръбския състав.

В 83-ата минута Калоян Кръстев вкара топката в мрежата след добра акция на "белите" отдясно, но страничният съдия вдигна засада, каквато по-скоро нямаше. Така Славия не успя да изравни резултата. Последва нова добра атака на отбора от София, но Ерол Дост се размина с гола. В 89-ата минута реферът даде край на мача.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги Петков

    3 1 Отговор
    Е футболен дълголетник, пожелавам му и в живота да е такъв. Режимлия и отдаден на спорта, много хъс. ЦСКА-ър съм, но много го уважавам, много е дал, дава и ще дава като треньор на вратарите. Трябва да се замислим малко - инвестиране в дюш и работа с подрастващи, което е сигурна перспектива за всеки клуб и за нац отбор /но изисква време/, или закупуване на бонго-бонго, прибиране на тлъсти комисионни, изпиране на пари, малки текущи резултати. Аз съм ЗА да се въведе задължително практикуване на спорт поне по 7 часа седмично в училищата, дориране от страна на държавата на детски спортни клубове и вкарване като мярка в Закона за борба срещу противообществените прояви от страна на малолетни и непълнолетни - задължителен спорт за 6 месеца. В Германия и Австрия има доста примери за проблемни деца, които са намерили своето поприще в спорта. Хем конкретния човек печели, хем държавата и обществото. Да помислят законодателите
  • 2 Прав си приятелю

    2 1 Отговор
    Ама няма кой да помисли. Държавата е на самотек, това е последна грижа, а трябва да е първа. Не останаха и българчета, много ниска раждаемост имаме. Иначе изцяло подкрепям написаното от теб.