28 Януари, 2021 19:50 1 404 0

Рууни: Не съм изненадан за Лампард, в Челси правят така

  • футбол-
  • дарби каунти-
  • уейн рууни-
  • франк лампард-
  • висша лига-
  • челси

Франк заслужаваше повече време, защото през миналия сезон свърши страхотна работа

Рууни: Не съм изненадан за Лампард, в Челси правят така - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Дарби Каунти Уейн Рууни също подкрепи бившия си съотборник в националния тим Франк Лампард, който преди дни беше освободен от Челси.

“Ако трябва да съм честен, изобщо не бях изненадан, защото очевидно в този клуб така правят - заяви легендата на Манчестър Юнайтед. - Франк заслужаваше повече време, защото през миналия сезон свърши страхотна работа. Ще отнеме време на отбора да се развие и да се бори за трофеи. Не смятам също така, че отборът беше толкова назад спрямо конкурентите си. Ясно е, че всичко това е разочароващо за самия Лампард и неговия щаб.”

През изминалото лято лондончани пръснаха много пари за нови играчи, но в момента са чак на осма позиция. “Франки е бил наясно, че ръководството на Челси иска купи. Това е напрежението, която държи мениджърите винаги нащрек. Когато даден треньор се захване с такъв проект и в отбора му бъдат взети футболисти от различни континенти, той заслужава поне един сезон, за да види как ще се получи с тези нови състезатели”, добави Рууни.

Мястото на Лампард беше заето от Томас Тухел, който дебютира с “хикс” срещу Уулвърхамптън.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА