Last news in Fakti

1 Февруари, 2021 10:24 2 927 2

Съпругата на Уейн Рууни предлага извънсъдебно споразумение

  • колийн рууни и ребека варди-
  • колийн рууни-
  • ребека варди-
  • уейн рууни

Освен това всяка ще покрие собствените си разходи по делото за клевета, което Ребека заведе

Съпругата на Уейн Рууни предлага извънсъдебно споразумение - 1

Скандалът между Колийн Рууни и Ребека Варди може да намери своето мирно разрешение. Съпругата на Уейн Рууни предлага извънсъдебно споразумение.

Според него големи суми и от двете ще отидат за благотворителност. Освен това всяка ще покрие собствените си разходи по делото за клевета, което Ребека заведе.

"Колийн осъзнава нелепото зрелище, в което се превърна всичко във време, когато хората умират от COVID - споделя неин близък пред "Сън". - Тя и семейството ѝ дължат толкова много на медицинските работници. Ще е много по-щастлива да види, че парите, които биха похарчили за адвокати, се използват по по-позитивен и продуктивен начин. Що се отнася до нея, това е отишло твърде далеч. Съдебните разноски и от двете страни са шестцифрени."

Двете с Ребека трябва да решат дали ще се разберат извън съда до две седмици. Ако това не се случи, заведеното от г-жа Варди, дело ще се гледа през лятото.

Припомняме, че Ребека и Колийн бяха големи дружки до момента, в който съпругата на Уейн Рууни обвини тази на Джейми Варди, че издава пикантни подробности от живота ѝ на медиите. Ребека обаче се обиди и заведе дело срещу нея. Тя подаде жалба пред Върховния съд с искане на обезщетение в размер на 1 млн. лири, тъй като репутацията ѝ е била разбита от твърденията на г-жа Рууни.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тошо Куестио

    3 0 Отговор
    Презадоволени кифли