28 Януари, 2021 22:01 2 399 4

Звезда на Реал Мадрид: Качих 14 килограма с течен шоколад

  • антонио касано-
  • реал мадрид-
  • нутела-
  • течен шоколад-
  • футбол

Съжалявам за Капело, защото той е човек, когото истински обичам

Звезда на Реал Мадрид: Качих 14 килограма с течен шоколад - 1

Бившият футболист на Реал Мадрид - Антонио Касано винаги е имал проблеми с поддържането на състезателното си тегло, но в Кралския клуб това за него се усложнило неимоверно заради един от спонсорите. 38-годишният италианец призна в разговор с бившите си съотборници от националния отбор на Италия Бобо Виери и Фабио Канаваро, че в Мадрид изкушението се казвало Nutella.

"Когато пристигнах в Мадрид, отслабнах с 12 килограма. След това дойде Канаваро и аз започнах отново да качвам. В Реал "Нутела“ беше един от спонсорите и всеки месец ни даваха по пет килограма от продукта", припомни Касано.

Антонио Касано е футболист на Рома от 2001 до 2006 година, след което става част от Реал Мадрид. Носи екипа на белия балет до 2008 година.

Под ръководството на новия италиански треньор Фабио Капело, когото Касано познава отлично от престоя им в Рома, нападателят вкарва 2 гола в първите два мача.

„Почувствах се като краля на света. После той ме смени още след първото полувреме срещу Лион, налетях му в Херес и той ме извади от отбора“, продължи Касано, за чиито избухвания Капело измисли термина „касаната“, употребяван и до днес в Италия и Испания.

Касано качил цели 14 килограма в следващите 7 месеца, а течният шоколад на спонсора нагъвал директно от кутията с лъжица.

„Беше отвратително, но нищо вече не ме интересуваше“, изтъкна той, като уточни, че много съжалява за Капело, защото той е "човек, когото истински обичам“.

Италианският нападател изигра 29 мача за Реал Мадрид, в които вкара четири гола. Той пристига от Рим през януари 2006 г., а на следващото лято клубът го дава под наем в Сампдория, а през 2008 г. е продаден на генуезкия отбор.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перисталтика

    5 0 Отговор
    Сигурно и изкарва течен шоколад през изхода.

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бай Иван

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Перисталтика":

    Не, през изхода е изкарвал мармалад. Има и една градска песен от 30-те години на миналия век: "Сутрин гризкам шоколаду вечер дрискам мармалад....."