Last news in Fakti

29 Януари, 2021 07:00 2 904 3

Кошмар за Ливърпул! И третият централен защитник на тима със сериозна контузия

  • футбол-
  • ливърпул-
  • жоел матип-
  • контузия

Жоел Матип е изпитал сериозни болки в глезена, което значи, че може да пропусне няколко месеца или целия оставащ сезон във Висшата лига

Кошмар за Ливърпул! И третият централен защитник на тима със сериозна контузия  - 1
Снимка: БГНЕС

След снощната категорична победа на Ливърпул над Тотнъм с 1:3 старши треньорът на “мърсисайдци” Юрген Клоп алармира за сериозен проблем, който може да сполети шампионите. Жоел Матип е изпитал сериозни болки в глезена, което значи, че може да пропусне няколко месеца или целия оставащ сезон във Висшата лига. В следващите 48 часа контузията му ще бъде потвърдена и ще се обяви евентуална дата за завръщането му на терена.

Припомняме, че други двама титулярни защитници на Ливърпул също лекуват тежки травми - Върджил ван Дайк и Джо Гомез.

От ръководството на “червените” са уверили Клоп, че ако контузията на Матип наистина се окаже сериозна, то до броени дни ще бъдат привлечени до двама класни централни защитници, които да помогнат на тима да избута сезона.

Ако Ливърпул не успее да привлече нови хора в защита преди края на януарския трансферен прозорец, който изтича след броени дни, то Клоп и компания ще трябва да разчита на младоци и дефанзивни халфове в защита.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    5 0 Отговор
    Ако в един отбор има толкова контузии, да си видят кондиционното и медицинското звено какви ги вършат и да ги сменят.
  • 2 Ливърпул

    6 0 Отговор
    Лошо. Мат Филипс и Рейс Уилиямс имат много потенциал, но нямат опита.
  • 3 Totomafia

    1 0 Отговор
    Помпат им коефициента на Ливърпул. Шампиони са и тая година. СЛагайте смело.