Last news in Fakti

1 Февруари, 2021 07:00 1 835 1

Куман: Без Меси няма да постигнем много

  • лионел меси-
  • роналд куман-
  • барселона-
  • футбол

Неща, правени със зла умисъл, могат да му навредят

Куман: Без Меси няма да постигнем много - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Барселона Роналд Куман защити мегазвездата на тима Лионел Меси, който стана обект на критични публикации в пресата. Нидерландецът говори след победата с 2:1 над Атлетик Билбао, дошла след попадения на аржентинеца и Антоан Гризман.

"Не забелязах мотивацията на Меси да е по-различна от друг път. Той е победител, който иска винаги да демонстрира качествата си. Разбира се, шумът в пресата може да повлияе. Хора като него, важни за клуба, трябва да се уважават. Неща, правени със зла умисъл, могат да му навредят. Сега е важно да се сплотим и да се съсредоточим върху своята работа, а новините да оставим настрана. Лео е футболист, който дава много креативност и ефективност на Барселона. Без него няма да постигнем много", каза Куман.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дългият

    3 0 Отговор
    Утре като спре футбола,какво ще стане с Барса...Сокол Марково...