Last news in Fakti

3 Февруари, 2021 05:15 1 329 0

Барселона пак преотстъпи млад защитник

  • барселона-
  • наем-
  • преотстъпване-
  • тодибо-
  • ница

Жан-Клер Тодибо ще доиграе сезона в Ница

Барселона пак преотстъпи млад защитник - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Барселона Жан-Клер Тодибо ще доиграе сезона във Франция. Каталунците преотстъпиха 21-годишния талант на Ница. Преди това Тодибо беше под наем в Бенфика, но не успя да се наложи. Той дори не записа нито един мач в първенството и се появи само в два мача за Купата на Лигата.

В договора между Барса и Ница има и клауза за откупуване. "Орлетата" ще могат да придобият изцяло правата на Тодибо срещу 8,5 млн. евро, а ако през следващите сезони се представя на ниво, в касата на каталунския гранд ще влязат още 7,5 млн.

Младежкият национал на Франция пристигна в Барселона през 2019 година от Тулуза. На "Камп Ноу" той не получи много шансове да се докаже и беше пратен под наем в Шалке 04. Германският клуб обаче не се възползва от опцията да го купи за 25 млн. евро.

През лятото Барса прати бранителя в Бенфика, но след като се разбра, че наставникът Рубен Аморим няма да разчита на него, се стигна до варианта с преотстъпването в Ница.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА