Last news in Fakti

2 Февруари, 2021 18:21 1 165 4

Антов: Искам да опитам и да се докажа в Италия!

  • валентин антов-
  • цска-
  • серия а-
  • болоня

Италианското първенство е известно със своите добри защитници, отивам в добър отбор, където да се изградя

Антов: Искам да опитам и да се докажа в Италия! - 1
Снимка: БГНЕС

Новото попълнение на Болоня Валентин Антов коментира своя трансфер в Серия "А". Младият бранител изгледа контролата на ЦСКА срещу Ботев (Враца) на "Армията". Той пожела на "червените" фенове титли и нов стадион.

"Офертата беше сега, сега разбрах и мисля, че такъв шанс ти се пада веднъж в живота. Искам да опитам и да се докажа. Италианското първенство е известно със своите добри защитници, отивам в добър отбор, където да се изградя. Не съм се чувал с Кирил Десподов, нещата се случи толкова бързо, че нямаше време за нищо.

Надявам се да се адаптирам бързо в Италия. Успях да се чуя със Синиша Михайлович, нямам търпение да се запозная с него и с колегите ми. Отивам там, за да се боря за своето място, ще дам всичко от себе си, това е една голяма крачка. В Англия е невъзможно вече да се отиде заради Брекзит, невъзможно е. Интересува ме само Болоня. Публиката на ЦСКА е най-вярна, аз израснах на този стадион, пожелавам на феновете титли и нов стадион", каза Антов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЖОРО

    6 0 Отговор
    УСПЕХ..
  • 2 Ддддд

    3 0 Отговор
    Млад и наивен е още, но дано има късмет и да е здрав. Лесно няма дано му дадът шанс.
  • 3 Отворко

    0 0 Отговор
    Прекалено рано му е.Желая му от сърце да успее, но най -вероятно наесен ще кацне в Разград.
  • 4 мдаааа

    0 0 Отговор
    Успех , Вальо !!!👍