Last news in Fakti

2 Февруари, 2021 19:27 1 157 0

Антов, Соу и Тиаго получиха призовете си на "Българска армия"

  • валентин антов-
  • али соу-
  • тиаго родригес-
  • футбол-
  • цска-
  • футболист на годината

Антов получи наградата за най-добър защитник и футболист номер 2 на България, Соу пък беше отличен като най-добрият чужденец в efbet Лига, а Тиаго взе отличието за най-добър халф

Антов, Соу и Тиаго получиха призовете си на "Българска армия"  - 1

Валентин Антов, Али Соу и Тиаго Родригес получиха своите награди от анкетата за "Футболист на годината". Това се случи днес на стадион "Българска армия", тъй като заради епидемичната обстановка не беше възможност призьорите в журналистическата анкета да се явят на церемонията.

Антов получи приза наградата за най-добър защитник и футболист номер 2 на България. Соу пък беше отличен като най-добрият чужденец в efbet Лига, а Тиаго взе отличието за най-добър халф. Наградите връчиха Весела Лечева, Димитър Пенев и Пламен Марков.

"Тук съм и съм щастлив в ЦСКА. Имам същите цели пред себе си - да давам най-доброто от себе си, за да може отборът да печели. Щастлив съм да бъда тук и съм концентриран изцяло върху тренировките. Тази награда значи много. Тя ми носи удовлетворение и допълнителна мотивация. Искам да печеля още повече", каза Али Соу.

„Пожелавам си някой ден да получа такава награда и в Серия А. Искам цялата енергия, която давам в тренировките да си заслужава. Определено наградите са задължаващи за мен и е чест за мен. Имам дълъг път пред себе си. Искам да се развивам. Предполагам, че в Болоня знаят за тези награди, но те са вече в миналото, а аз гледам напред", сподели Валентин Антов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА