2 Февруари, 2021 21:07 1 523 0

От Марсилия са се свързали със Сари - ето неговия отговор

  • маурицио сари-
  • олимпик марсилия-
  • футбол-
  • андре вилаш-боаш

Както вече съобщихме, старши треньорът на “фокейците” Андре Вилаш-Боаш си подаде оставка, заради неразбирателство със скаутското звено на тима

От Марсилия са се свързали със Сари - ето неговия отговор  - 1
Снимка: БГНЕС

Вчера от борда на директорите на френския гранд Олимпик Марсилия са се свързали с италианския треньор Маурицио Сари, който е без работа в момента, съобщава Фабрицио Романо.

Причината е, че старши треньорът на “фокейците” Андре Вилаш-Боаш си подаде оставка, заради неразбирателство със скаутското звено на тима, но все още не е приета от ръководството на тима. Заради това французите търсят нови опции за неговия пост.

Сари обаче е отказал категорично, като е заявил, че няма да поеме отбор по средата на сезона. По същата причина бившият треньор на Ювентус отказа и на Фиорентина преди няколко месеца.

Отказът на италианеца може да принуди ръководството на Марсилия да не приема оставката на Вилаш-Боаш и да го остави до лятото, когато пак да се влезе в контакт със Сари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА