Last news in Fakti

2 Февруари, 2021 18:04 3 022 3

Вилаш-Боаш подаде оставка заради привлечен против волята му футболист

  • андре вилаш-боаш-
  • олимпик марсилия-
  • оставка-
  • оливие нчам-
  • футбол

Не искам нищо от Олимпик Марсилия, не искам пари, каза треньорът

Вилаш-Боаш подаде оставка заради привлечен против волята му футболист - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Олимпик Марсилия Андре Вилаш-Боаш подаде оставка заради несъгласие с клубната политика. Става въпрос за трансфера на Оливие Нчам, който стана против волята на специалиста.

"Подадох оставка, тъй като не съм съгласен с политиката на клуба по спортно-техническите въпроси. Не искам нищо от Олимпик Марсилия. Не искам пари", каза треньорът на пресконференция. "Ръководството все още не ме е информирало дали приема оставката. Ако каже "не", ще продължа да водя отбора. Пак казвам - не искам пари, просто искам да напусна", добави Вилаш-Боаш. "Един от новите футболисти, които привлякохме през зимния трансферен прозорец - Оливие Нчам от Селтик, не беше желан от мен. Това е играч, на който казах “не“. Не знаех за неговия трансфер. Разбрах за него едва когато се събудих и посетих сайт за отбора”, каза още португалецът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отворко

    2 1 Отговор
    Доста наивно обяснение-нопуснал заради някакъв си чам...А слабите резултати не споменава.
  • 2 кой знае

    2 0 Отговор
    Не е ясно какви са действителните причини. Какво е уговорено с треньора и дали собствениците на клуба са коректни. Ако са му обещали 100% подкрепа за привличането и напускането на играчи и ако собствениците не го спазват, то собствениците нямат и право да изискват резултати от Боаш.
  • 3 Буха ха

    2 0 Отговор
    Ако разни неграмотници със самочувствие като Тулупа и Каскета му се бъркат в работата, но после очакват резултати, разбира се че ще напусне.