Last news in Fakti

2 Февруари, 2021 23:05 1 368 0

Байер Леверкузен с грандиозна издънка, беше елиминиран от аматьори за Купата на Германия

  • байер леверкузен-
  • футбол-
  • купа на германия-
  • рот-вайс есен

Елитният тим отстъпи с 1:2 след продължения като гост, след като се скъса да пропуска

Байер Леверкузен с грандиозна издънка, беше елиминиран от аматьори за Купата на Германия - 1
Снимка: Twitter

Петият в Бундеслигата Байер (Леверкузен) допусна грандиозна издънка в турнира за Купата на Германия, след като беше елиминиран от четвъртодивизионния Рот-Вайс (Есен) на 1/8-финалите. Елитният тим отстъпи с 1:2 след продължения като гост, след като се скъса да пропуска.

Само в рамките на редовното време “аспирините” удариха четири греди, като две от тях бяха в 89-ата минута. После в добавения половин час Леверкузен даже поведе с 1:0 с гол на Леон Бейли в 105-ата минута. После обаче аматьорите от Есен успяха да реализират две попадения чрез Огужан Кефкир (108’) и Симон Енгелман (117’), с което сътвориха сензацията.

В другия завършил до момента сблъсък Холщайн (Кийл), който в миналия кръг елиминира Байерн (Мюнхен)Байерн (Мюнхен), се справи и с Дармщат 98 след изпълнение на дузпи. След 120 минути битка резултатът беше 1:1, а при последвалите изстрели от бялата точка домакините се наложиха със 7:6.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА