Last news in Fakti

4 Февруари, 2021 19:10 2 090 4

Нов расистки скандал на Острова след победата на Ман Юнайтед с 9:0

  • манчестър юнайтед-
  • алекс янкевиц-
  • саутхемптън-
  • висша лига

Янкевиц бе изгонен още в третата минута на мача, след като извърши грубо нарушение срещу Скот Мактоминей, а след това "светците" пуснаха девет гола

Нов расистки скандал на Острова след победата на Ман Юнайтед с 9:0  - 1
Снимка: БГНЕС

Саутхемптън ще съдейства на полицията в разследване за отправени в социалните мрежи расистки обиди по адрес на 19-годишния халф Алекс Янкевиц след поражението от Манчестър Юнайтед с 0:9 във вторник.

Янкевиц бе изгонен още в третата минута на мача, след като извърши грубо нарушение срещу Скот Мактоминей, а след това "светците" пуснаха девет гола.

"Злоупотреба под каквато и да е форма никога няма да бъде толерирана от Саутхемптън", заяви клубът в изявление на официалния си сайт.

"Нашият клуб се гордее с приобщаващия си характер и феновете, които се придържат към такива отвратителни и архаични стандарти, не са добре дошли като привърженици на Саутхемптън или където и да е другаде във футбола. Клубът предава всички оскърбителни съобщения на полицията в Хемпшир и се надява виновните лица да бъдат окончателно отстранени от футболната общност", се казва още в съобщението.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 То е ясно

    6 0 Отговор
    Педали !

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кой68

    9 0 Отговор
    Р@систите са на острова.
    Лицемери със колони@лно мислене..

    Коментиран от #4

  • 4 Петко Сертов

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Кой68":

    Застани на едно български кръстовище за 1 час и наблюдавай какво представляват хората , после иди в англия и наблюдавай същото да видим кои са по расисти