Last news in Fakti

4 Февруари, 2021 22:16 1 669 4

Дейвид Бекъм обмисля да инвестира в канабис компания

  • дейвид бекъм-
  • футбол-
  • инвестиране-
  • канабис-
  • канабис компания-
  • бизнес

Канабис компаниите още миналата година изразиха желание да получат медицинско позволение за използването на продуктите си

Дейвид Бекъм обмисля да инвестира в канабис компания - 1
Снимка: БГНЕС

Компанията за канабиноиди, която е подкрепяна от бившия футболист на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид Дейвид Бекъм, ще се превърне в първата по рода си компания, която официално ще разкрие плановете си тази седмица.

Sky News разкрива, че „Cellular Goods“, която произвежда продукти за грижа за кожата и за възстановяване на спортисти, произведени от биосинтетични канабиноиди, ще обяви намерението си да започне официално работата си. Компанията, управлявана от Алексис Ейбрахам, е продала миноритарен дял на DB Ventures - организация на Бекъм за управление на търговски брандове и предприятия.

Твърди се, че Бекъм вярва, че използването на CBD (канабидол) в потребителски стоки е добро за неговото инвестиционно портфолио. Решението му да вземе участие в „Cellular Goods“ вероятно ще предизвика спекулации относно бъдещо лицензирнане на дейността.

Канабис компаниите още миналата година изразиха желание да получат медицинско позволение за използването на продуктите си. „Cellular Goods“ се отличава от останалите брандове с голяма чистота, защото продуктите им се произвеждат в лаборатории, а не се отглеждат от растенията канабис.

Според различни източници се очаква клетъчните стоки да съберат 8 милиона паунда чрез предлагане на акциите си, което ще оцени компанията на около 20 милиона паунда.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бонговец

    5 0 Отговор
    Би бил много изненадан ако инвестира в АЕЦ Белене
  • 2 Биосинтетичен

    6 0 Отговор
    Значи боклук
  • 3 😁😁😁😁😁

    2 0 Отговор
    Бекъм е северен македонец
  • 4 бравос

    0 0 Отговор
    Има нюх за кинти тая лисица Бекъм.....,всеки прави кинти от марата само в БГ за цигарка,кошарка....