Last news in Fakti

4 Февруари, 2021 22:27 1 502 3

Лионел Меси все още не е наясно с бъдещето си

  • лионел меси-
  • футбол-
  • барселона

33-годишният играч е уморен от постоянните спекулации в медиите, затова лично в края на сезона ще оповести решението си

Лионел Меси все още не е наясно с бъдещето си - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Барселона Лионел Меси все още не е наясно с бъдещето си. След края а сезона той ще вземе решение дали ще остане в клуба или ще продължи кариерата си в друг клуб.

Аржентинският национал още не е контактувал с представители на Манчестър Сити, Пари Сен Жермен и други клубове, пише Goal.com.

33-годишният играч е уморен от постоянните спекулации в медиите, затова лично в края на сезона ще оповести решението. Договорът на Меси с Барселона изтича през лятото, което му позволява той да води преговори с клубове извън Испания, но той е решил да не го прави в момента.

Само преди дни в публичното пространство се появи информация относно заплатата на футболиста, която накара доста хора да коментират сумата, която трябва да получи Меси по договора си, която е 555 милиона евро.

Дори испанската тенис легенда и звезда Рафаел Надал коментира ситуацията около нападателя на каталунците.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Инж. Ганев

    1 0 Отговор
    Кец! Гуменка!
  • 3 Койот

    2 3 Отговор
    Проклятието да си известен! Жалко за момчето, гений, талант!