Last news in Fakti

4 Февруари, 2021 21:20 2 115 3

Ристосков за побоя през 2006-а: Поръчителят май е в чужбина, някъде по топлите страни

  • христо ристосков-
  • футбол-
  • побой-
  • съдия

Натиск върху съдиите винаги е имало и винаги ще има

Ристосков за побоя през 2006-а: Поръчителят май е в чужбина, някъде по топлите страни - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият футболен съдия Христо Рискосков се върна към 2006 година, когато беше жестоко пребит в Сандански. В ефира на 7/8 TV някогашният международен рефер заяви, че поръчителят на побоя се намира в топлите страни, но не пожела да назове име.

"Натиск върху съдиите винаги е имало и винаги ще има. Който смята, че не може да издържи, по-добре да не се захваща със съдийство. Осъдиха трима души за побоя над мен, но нямаше ефективни присъди, а само пробация. Не знам обаче защо разследването спря дотам – само до побойниците. Кой е поръчителят ли? Поръчителят на побоя май е в чужбина, някъде по топлите страни", заяви Христо Рискосков.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ахахах

    4 2 Отговор
    Некадърник! Трай си там!
  • 2 Коце Маца

    1 0 Отговор
    Ти даваше луди пари. Един прецака, втори път ти беше за урок, добре, че нямаше трети. Като си се хванал на хорото го играй както трябва и докрай
  • 3 Коце Маца

    0 0 Отговор
    Ти даваше луди пари. Един прецака, втори път ти беше за урок, добре, че нямаше трети. Като си се хванал на хорото го играй както трябва и докрай