5 Февруари, 2021 09:16 1 407 0

Бивш нападател на ПСЖ: Мбапе иска в Реал Мадрид!

  • пари сен жермен-
  • хесе родригес-
  • псж-
  • килиан мбапе-
  • реал мадрид

Негов идол е Кристиано Роналдо и той е започнал да го гледа именно докато португалецът носеше екипа на Реал

Бивш нападател на ПСЖ: Мбапе иска в Реал Мадрид! - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на Пари Сен Жермен Хесе Родригес разкри, че Килиан Мбапе иска да премине в Реал Мадрид. Хесе изкара четири години като играч на френския шампион, макар и често да бе преотстъпван в други отбори. В крайна сметка той наскоро подписа с родния си клуб Лас Палмас. При представянето си той разкри подробности от кухнята на "Парк де Пренс" и по-конкретно за желанието на Мбапе да играе за Реал Мадрид един ден.

"Мбапе наистина иска да играе в Реал Мадрид. Негов идол е Кристиано Роналдо и той е започнал да го гледа именно докато португалецът носеше екипа на Реал. Той обича Мадрид и съм сигурен, че един ден ще отиде там", заяви Хесе.

Мбапе доста често е свързван с интерес от страна на Реал Мадрид, като напоследък все по-усилено се говори, че "Белият балет" ще опита да го привлече през лятото. Нападателят има договор с ПСЖ да 2022 година.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА