Last news in Fakti

5 Февруари, 2021 10:11 2 127 2

Григор Димитров е на 1/4-финал след нова победа в Мелбърн

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • аустрелиън опън-
  • алексей попирин

Българинът победи Алексей Попирин с 6:4, 6:7(5), 6:3

Григор Димитров е на 1/4-финал след нова победа в Мелбърн - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров се класира за ¼-финалите на Murray River Open, подготовителния турнир за Аустрелиън оупън, който се провежда на кортовете в същия град, побеждавайки Алексей Попирин с 6:4, 6:7(5), 6:3

Това бе първа среща между двамата и това си пролича. Въпреки че водеше със сет и пробив, сервирайки за мача, Димитров допусна да се стигне тайбрек, а впоследствие и до трети сет, където поведе с 5:0, но Попирин отвърна с 3 поредни гейма преди българинът отново да качи равнището си на игра и да сложи точка на спора.

Така по-късно днес първата ни ракета отново ще излезе на корта, тъй като през вчерашния ден не се игра заради положителна проба на един от хотелските служители, където състезателите са отседнали и това доведе до изолация и тестване на тенисистите. Съперник на хасковлията ще бъде Корентен Муте, който се справи с Джеймс Дъкуорт със 7:6(4),6:4.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    2 0 Отговор
    Много интересно как като бие и хейтърчетата в коментарите ги няма... ганчовции ц ц ц
  • 2 ето мее

    1 2 Отговор
    Пффф за малко само Гришо може да позволи от 5:0 в негова полза да ми вземат сета, ноо браво успя този път. Хайде покрай Лола дано е надъхан та да покаже повече и да стигне до финал поне