Last news in Fakti

5 Февруари, 2021 11:05 1 965 7

Съдът в Лозана обяви датите за две дела на ЦСКА

  • съд-
  • лозана-
  • цска-
  • футбол

Паласиос и Уриарте търсят неизплатени заплати от фалиралото "червено" дружество

Съдът в Лозана обяви датите за две дела на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Съдът в Лозана обяви датите за две дела на ЦСКА в КАС. И двете са на 9 февруари (вторник), съобщава ТОПСПОРТ.

Първото е под номер 2020/A/6878 - Иван Боладо Паласиос срещу ПФК ЦСКА София (така е изписан клубът в сайта на КАС) и ФИФА.

Второто е под номер 2020/A/6879 -Жоаким Барсена Уриарте срещу ПФК ЦСКА София и ФИФА. Това е бившият нападател на "червените" Орелиен Жоаким.

Двамата търсят неизплатени заплати от фалиралото "червено" дружество. ФИФА вече призна ЦСКА за правоприемник на старото дружество.

Иван Боладо беше привлечен на "Армията" през сезон 2011/12 и записа само един мач, в който се контузи тежко, след 32 минути на терена. Той също е нападател.

Жоаким стана част от ЦСКА през кампанията 2014/15. Записа 23 мача и 5 гола.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Синдик

    2 3 Отговор
    Гриша Ганчев ще плати с 80-те мил. ЕВРО, които открадна от КТБ за завода в с. Баховица. Там сглобяваха колите за МВР, където ОЛАФ търси още 6 млн. ЕВРО корупция от ДПС и Бойко. ЦСКА е богат клуб, докато ДПС ги издържа през Инджов.
  • 2 ЦСКАр

    2 2 Отговор
    "ФИФА вече призна ЦСКА за правоприемник на старото дружество." Айде сега говедата да обяснят как ЦСКА-София няма нищо общо със старото ЦСКА;

    Коментиран от #3

  • 3 ФИФА

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "ЦСКАр":

    ФИФА: "ЦСКА-София е ЦСКА. Кaтo крaeн рeзултaт прeдceдaтeлят (бeл. рeд. - нa кoмитeтa, Aнин Йeбoa) cчитa, чe нa бaзaтa нa дoкумeнтитe, c кoитo рaзпoлaгa, НЯМА ДРУГА АЛТЕРНАТИВА дa зaключи ОКОНЧАТЕЛНО, чe нoвия клуб ПФК ЦCКA-Coфия e cпoртeн нacлeдник нa ПФК ЦCКA Coфия. ЦСКА-София е ЦСКА."
  • 4 БнБ

    1 1 Отговор
    Я сега някое джиросано теле да обясни защо Спрокел, Тангаринини, Боладовци си търсят парите от ПФК ЦСКА-София АД, а не от любимият им ПФК "Централенспортенклубнаармията1948" АД (както са регистрирани)? Нали те били ЦСКА? Защо ЦСКА трябва да плаща на Спрокели, ако не са ЦСКА?
  • 5 1111

    1 1 Отговор
    Въпросните футболисти трябва да си поискат парите от синдичката и да и търсят отговорност, ако не ги е включила в списъка с футболисти, които трябва да получат пари от платените 8 милиона лева от ЦСКА-София!
  • 6 Варна

    1 1 Отговор
    От всички клубове единствено ЦСКА плаща най-огромния процент от дълговете си за придобиване на активите, емблемата и името. Нито унгарският „Ференцварош” фалирал 2006, нито Валенсия, нито два от най-големите футболни клуба в Италия - „Наполи” и „Фиорентина”, нито румънския ЧФР „Клуж”, нито шотландския гранд „Глазгоу Рейнджърс” са платили толкова голям процент от дълга си. За Българските отбори, които не са участвали в търг никога, а са си рисували нови емблеми и са почвали "на чисто" да не говорим. За разлика от тях, ЦСКА единствени участват в търгове за да платят милиони на държавата и да придобият активите на старото дружество.
  • 7 АдвоПети

    1 1 Отговор
    "Спортен наследник" е различно от наследник....Това е термин само и единствено на УЕФА и в спорта, за да могат ощетените спортисти да си търсят правата от такива фалирали, умрели и изчезнали дружества и отбори. Няма наследници на фалирали дружества.