Last news in Fakti

5 Февруари, 2021 09:43 1 595 1

Звезда на ЦСКА отказа две оферти за трансфер

  • али соу-
  • цска-
  • футбол-
  • трансфер

Въпросните отбори са били готови да изпълнят финансовите условия на "червените", за да имат тарана

Звезда на ЦСКА отказа две оферти за трансфер - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на ЦСКА - Али Соу, е отказал две оферти през зимата да смени клубната си принадлежност, съобщава "Тема спорт". 26-годишният гамбиец е бил желан силно от клубове от Изток. Въпросните отбори са били готови да изпълнят финансовите условия на "червените", за да имат тарана.

Соу обаче е отказал предложенията, въпреки че едно от тях е било за три пъти по-висока заплата. Желанието на гамбиеца е да продължи кариерата си в клуб от Топ 5 първенствата на Европа през лятото.

Желанието на треньора на ЦСКА Бруно Акрапович е Али да остане в отбора, за да помогне в борбата за титлата през пролетта.

Очаква се Соу да има и нов партньор на върха на атаката - Джорди Кайседо.

Гамбиецът вкара 13 гола през есента във всички турнири.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРЕН

    0 0 Отговор
    ДА НА ИЗТОК. КЪДЕ ДРУГАДЕ??!?
    ДОРИ ТУРЦИТЕ НЕ ГО ВЗЕХА. А ТОЙ
    ИСКАЛ В ПЪРВЕНСТВАТА НА ТОП
    ПЕТ В ЕВРОПА. ЩЕ ВИДИМ. ЛЯТОТО У КИТАЙ.