Last news in Fakti

6 Февруари, 2021 09:17 1 386 1

Илиан Илиев настоява за връщането на правилото за двама играчи до 21 години

  • илиан илиев-
  • футбол-
  • бфс-
  • национален отбор-
  • изпълком

Говорихме с Михаил Касабов, благодарих му за поканата, но му казах, че с няколко човека в Изпълкома вижданията ни за футбола у нас и развитието му не съвпадат

Илиан Илиев настоява за връщането на правилото за двама играчи до 21 години - 1

Треньорът на Черно море - Илиан Илиев, обяви, че е отказал да поеме националния отбор вместо Ясен Петров и сподели причината за решението си.

"Говорихме с Михаил Касабов, благодарих му за поканата, но му казах, че с няколко човека в Изпълкома вижданията ни за футбола у нас и развитието му не съвпадат", призна специалистът пред "Букмейкър Рейтинги".

"Няма да му е лесно на Ясен, като имаме предвид какво се случи с последните селекционери. Важното е хората, които са били зад него при избора му, да продължат така постоянно. Защото в предни години бяхме свидетели на това, че след един-два недобри резултата се създава напрежение и от това страда отборът", допълни Илиев.

Илиев настоява и за връщането на правилото за двама играчи до 21 години, които да играят в тимовете от efbet Лига.

"Трябва да се направи так, че задължително да играят двама футболисти под 21 години, като единият да е цял мач, а другият например едно полувреме. Защото преди бяхме свидетели на смени в първите минути на мачовете, което за мен беше унижение за децата", добави треньорът.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимчят

    5 0 Отговор
    Тук е прав,това правило за двама до 21 год.,трябва задължително да се приеме и да не се само шикалкави...