Last news in Fakti

6 Февруари, 2021 11:14 2 109 1

Наско Сираков не желае Христо Йовов за директор в Левски

  • наско сираков-
  • левски-
  • христо йовов-
  • футбол

Предложението е дошло на неотдавнашна среща, инициирана от някои популярни и влиятелни запалянковци на "сините"

Наско Сираков не желае Христо Йовов за директор в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Христо Йовов е бил предложен за изпълнителен директор в Левски, но идеята е била отхвърлена от собственика Наско Сираков, твърди "Тема Спорт". Предложението е дошло на неотдавнашна среща, инициирана от някои популярни и влиятелни запалянковци на "сините", които имат контакт както с Бижутера, така и с настоящия притежател на контролния пакет акции на клуба. Йовов не е бил на разговора, който се е състоял в присъствието на тогавашния изпълнителен директор Павел Колев.

Любопитното е, че Наско Сираков не е пожелал да работи с Йовов, а впоследствие Бижутера дал да се разбере, че също не храни добри чувства към настоящия собственик на клуба. Самият Йовов също бе притежател на голям пакет акции на Левски на хартия във времето между прехвърлянето на властта между Спас Русев и Васил Божков.

В момента се обсъжда вариант, при който Павел Колев да продължи да действа на "Герена", а работата му към УЕФА в началото да е дистанционно от София. Той очаква и първи наряди като делегат на мачовете от Шампионска лига на 16 февруари.

Развитие около назначаване на спортен директор към този момент няма.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛГБТ лефски 1914

    8 3 Отговор
    Между тези двамата смешници, явно има нещо което ние никога няма да може да разберем?!? Но мъжката любов е много специфичната материя ,която е добре позната на повечето фенове на лефски!