Last news in Fakti

6 Февруари, 2021 16:17 1 510 6

ЦСКА завърши с победа зимната си подготовка

  • цска-
  • контрола-
  • хебър-
  • футбол

Кайседо вкара в неофициалния си дебют за 3:1 Срещу Локо Сф

ЦСКА завърши с победа зимната си подготовка - 1

ЦСКА победи Локомотив (София) в последния си мач от предсезонната подготовка. "Червените" се наложиха с 3:1 на стадион "Българска армия".

Точни за тима на Бруно Акрапович бяха Пеняранда от дузпа, Тиаго и новото попълнение Кайседо, който днес направи и неофициален дебют. Попадението за "железничарите" бе дело на Бабалиев.Така ЦСКА завърши подготовката си без да познава вкуса на загубата. По време на подготовката си, "армейците" записаха два победи и едно равенство в Турция, а на родна земя победиха Струмска слава с 4:0, завършиха 0:0 с Пирин в Благоевград и надвиха Ботев (Враца) у дома с 3:1.

Двубоят започна равностойно. В 7-ата минута, домакините получиха отличен шанс. Бившият играч на "червените" и настоящ на "железничарите" Николай Цветков спъна Адалберто Пеняранда в наказателното поле и съдията отсъди дузпа. Изненадващо или не, зад бялата точка застана именно венецуелецът, който с премерен удар направи 1:0.

В 16-ата минута, бившият играч на "червените" Григор Долапчиев бе изведен отлично и напредна обещаващо в наказателното поле, Иван Турицов обаче изби топката и предотврати добър шанс за "железничарите".

Последваха силни минути за гостите, но на няколко пъти добрите изяви на титулярния в този мач вратар Димитър Евтимов, предотвратиха нещо по-сериозно. В самия край на полувремето, играчът на гостите Мартин Василев получи контузия и бе заменен принудително от Милошев. През втората част, двата тима свалиха темпото, но предложиха интересни моменти.

В 55-ата минута, Пеняранда изведе отлично Бисмарк Чарлс отляво и той навлезе в наказателното поле, но Митрев доказа, че е опитен вратар и с веща намеса изби топката.

Десет минути по-късно, "червените" успяха да удвоят. Каращият проби Бисмарк Чарлс овладя и спечели пространство, за да изведе Тиаго, който с удар извън наказателното поле матира Божидар Митрев за 2:0.

В 69-ата минута новото попълнение Федерико Варела влезе в игра, а Жорди Кайседо направи неофициален дебют.

В 74-ата минута, Бисмарк Чарлс се отскубна със забележителен рейд и му остана най-лесното, да вкара топката в опразнената без вратар врата, но защитник се намеси в последния момент и изби.

Малко по-късно младокът на проби получи травма и бе заменен. В 84-ата минута гостите успяха да намалят след попадение на новото си попълнение Бабалиев.

В ответната атака, "червените" направиха 3:1 след като Вион прати топката към Кайседо, който с глава от около точката на дузпата вкара първия си гол с екипа на тима.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА е No 1

    7 0 Отговор
    Готови сме да нодим говедата де ги хванем!
  • 2 Само ЦСКА (България)

    6 1 Отговор
    ЦСКА ВЪЗКРЪСНА, тубата и гунди - НЕ!

    Коментиран от #3

  • 3 Левски 1914

    2 5 Отговор

    До коментар #2 от "Само ЦСКА (България)":

    Ще възкръсне, когато цъфнат налъмите.

    Коментиран от #5

  • 4 Цска

    1 1 Отговор
    Те от давна възкръснаха от както дойде бруно не забравяи че бихме рома

    Коментиран от #6

  • 5 а динамо

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Върза.Нови спонсори.НАП.ГЕРБ И БФС.
  • 6 Левски 1914

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Цска":

    ТИРЕ - МЕНТЕ не е цска цска ва 09 09 2016г ФАЛИРА.