6 Февруари, 2021 17:28 1 036 1

Неймар под въпрос за дербито с Марсилия заради стомашни проблеми

  • неймар-
  • футбол-
  • псж

Лекарите ще следят състоянието му, за да преценят дали той все пак ще бъде в кондиция, за да излезе на терена. Битката на “Велодром” започва в 22:00 часа

Неймар под въпрос за дербито с Марсилия заради стомашни проблеми - 1
Снимка: БГНЕС

Неймар е под въпрос за дербито между Пари Сен Жермен и Марсилия в неделя вечер, разкриха шампионите. Нападателят пропусна днешната тренировка, защото се оплаква от стомашни проблеми в резултат на заболяване.

Лекарите ще следят състоянието му, за да преценят дали той все пак ще бъде в кондиция, за да излезе на терена. Битката на “Велодром” започва в 22:00 часа.

По различни причини новият наставник на парижани Маурисио Почетино със сигурност няма да може да разчита на Кейлор Навас, Андер Ерера, Колин Дагба, Хуан Бернат, Абду Диало и Тимъти Пембеле.

Това ще е мач №100 между ПСЖ и Марсилия, след като столичани са основани чак през 1970 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    1 0 Отговор
    Кажете го просто :лилавият се е п...ал