Last news in Fakti

6 Февруари, 2021 21:11 1 880 3

СМС: Исках да ни се падне Реал на жребия

  • сергей милинкович-савич-
  • лацио-
  • реал мадрид-
  • футбол

Мечтата ми е да играя в Реал Мадрид

СМС: Исках да ни се падне Реал на жребия - 1
Снимка: БГНЕС

Сръбската звезда на Лацио Сергей Милинкович-Савич сподели в откровено интервю, че най-голямата му мечта е един ден да носи екипа на Реал. Халфът има договор с “орлите” до лятото на 2024 година, но оферти за него има почти през всеки траснферен прозорец, което значи, че може да напусне и много преди това.

“Мечтая за Реал Мадрид от дете. Това е най-голямата ми цел в кариерата и ще направя всичко възможно за да го реализирам”, заяви сърбинът пред “Nova Tv”.

След като разкри детските си мечти, Сергей добави и интересен коментар за предстоящата битка с Байерн Мюнхен в Шампионската лига:
“В ШЛ ни очаква изключително сложна битка с Байерн, която обаче имаме силите да спечелим. Ако трябва да бъда честен, исках да се паднем с Реал за да мога да си сменя тениската след края на мача”, добавя с усмивка сърбинът.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дългият

    3 1 Отговор
    Споко...То и Лука Йович имаше същият мерак...аман от мераклии некадърници...

    Коментиран от #2

  • 2 Гоуст

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Дългият":

    Къде сравняваш Савич с оня посредствения Йович?
  • 3 Asdfg

    2 2 Отговор
    СМС! Хахахахахахахаха! Ивайло пак се изходи!